frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Zoekresultaten

Gepubliceerd: 29-10-2020

Elektromonteur junior - Eindhoven

Eindhoven
36 - 40 uur
MBO
Bouw / Techniek
Wil jij in een - volledig uitgeruste – bus op pad om klanten te helpen met b.v. een automatisch aangedreven deur die klemt of helemaal niet meer...
Referentie nr:#TEBI02229
Gepubliceerd: 29-10-2020

Intercedent Transport & Logistiek - Amsterdam

Amsterdam
32 - 36 uur 36 - 40 uur 40 uur
HBO / WO
Transport
Logistiek
Word jij blij van netwerken, heb je affiniteit met Transport, ervaring in de uitzendbranche, en wil je actief zijn in de omgeving van Amsterdam?...
Referentie nr:#TEKA02230
Gepubliceerd: 29-10-2020

Chauffeur B witgoed bezorging - Schiphol

Schiphol
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Jij gaat aan de slag bij een moderne werkgever. Jij start in een functie als Chauffeur B en bij goed functioneren is er de mogelijkheid om door te stromen...
Referentie nr:#TESN02227
Gepubliceerd: 29-10-2020

Nachtchauffeur CE - Bleiswijk

Bleiswijk
36 - 40 uur 32 - 36 uur
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Vind je het ook heerlijk om te werken als de rest van de wereld slaapt? En is 32 a 40 uur werk per week voor jou genoeg? Reageer dan snel!
Referentie nr:#TEKL02226
Gepubliceerd: 29-10-2020

Chauffeur CE winkeldistributie - Sassenheim

Sassenheim
40 uur
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Wil jij aan de slag als chauffeur CE en bezig zijn met het bevoorraden van supermarkten? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TEKL02225
Gepubliceerd: 29-10-2020

AGF Chauffeur - De Lier

De Lier
40 uur Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Ben jij die gedreven chauffeur die het heerlijk vindt om regelmatig van huis weg te zijn? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Referentie nr:#TEKL02224
Gepubliceerd: 29-10-2020

Ervaren teamleider logistiek - Bleiswijk

Bleiswijk
40 uur 36 - 40 uur Flexibel - in overleg
HBO / WO
Logistiek
Ben jij die leidinggevende die weet hoe hij alles soepel laat verlopen? Meld je dan snel aan voor deze mooie baan.
Referentie nr:#TEKL02220
Gepubliceerd: 29-10-2020

Intercedent Transport & Logistiek - Barendrecht

Barendrecht
32 - 36 uur 36 - 40 uur 40 uur
HBO / WO
Transport
Logistiek
Word jij blij van netwerken, heb je affiniteit met Transport, ervaring in de uitzendbranche, en wil je actief zijn in de omgeving van Barendrecht?...
Referentie nr:#TEKA02223
Gepubliceerd: 28-10-2020

Teamleider logistiek gemechaniseerd - Bleiswijk

Bleiswijk
40 uur Flexibel - in overleg 36 - 40 uur
MBO HBO / WO
Logistiek
Ben jij die leidinggevende die weet hoe hij alles soepel laat verlopen? Meld je dan snel aan voor deze mooie baan.
Referentie nr:#TEKL02219
Gepubliceerd: 28-10-2020

B Chauffeur / Bijrijder Zaterdag - Eindhoven

Eindhoven
< 20 uur Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Logistiek
Je gaat samen met je collega in een bakwagen op pad als B chauffeur of bijrijder. Je bezorgt hierbij witgoed en elektronica bij klanten thuis. De ene keer...
Referentie nr:#TEV02218
Matchcriteria
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.