Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Zoekresultaten

Gepubliceerd: 17-05-2021

Medewerker Outbound Sales en Service - Maastricht

Maastricht
32 - 36 uur 40 uur 24 - 32 uur
LBO / VMBO
Jij gaat klanten bellen zodra zij hun bestelling willen annuleren. Klanten zijn om de een of andere reden niet meer zeker van hun aankoop. Je doel is om de...
Referentie nr:#TEBI03069
Gepubliceerd: 17-05-2021

B chauffeur - Delfgauw

Delfgauw
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Ben jij in het bezit van je B rijbewijs en ben je graag op de weg? Solliciteer dan als bezorger! 
Referentie nr:#TEKL03068
Gepubliceerd: 14-05-2021

C chauffeur - Waddinxveen

Waddinxveen
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Ben jij een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs en op zoek naar werk? Wij zoeken voor onze opdrachtgever chauffeurs die de winkels bevoorraden. Heb...
Referentie nr:#TEKL03067
Gepubliceerd: 14-05-2021

CE chauffeur - Waddinxveen

Waddinxveen
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Wij zoeken service gerichte CE chauffeurs voor een winkelorganisatie in de woonaccessoires. Lijkt jou dat wat? Reageer dan snel!
Referentie nr:#TEKL03066
Gepubliceerd: 14-05-2021

C chauffeur - Waddinxveen

Waddinxveen
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Ben jij een service gerichte C chauffeur, die zijn CE wil behalen? Reageer dan snel
Referentie nr:#TEKL03065
Gepubliceerd: 12-05-2021

Trailerchauffeur - Papendrecht

Papendrecht
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Wil jij de meeste avonden thuis zijn en kom je graag bij meerdere bedrijven per dag om je lading te lossen? Rij je daarnaast graag in de Benelux, dan zijn...
Referentie nr:#TEBA03064
Gepubliceerd: 12-05-2021

Internationaal Containerchauffeur - Papendrecht

Papendrecht
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Ben jij graag de hele week van huis naar uiteenlopende bestemmingen in Europa, maak je graag veel uur en wil je rijden in een moderne wagen? Dan zijn wij...
Referentie nr:#TEBA03063
Gepubliceerd: 12-05-2021

Technisch Productiemedewerker - Barendrecht

Barendrecht
40 uur
MBO
Logistiek
Wil jij een gezonde baan met toekomst binnen dit bedrijf dat van aanpakken weet?
Referentie nr:#TEBA03062
Gepubliceerd: 12-05-2021

Operator - Barendrecht

Barendrecht
40 uur
MBO
Logistiek
Zoek jij een gezonde baan met toekomst binnen dit bedrijf dat van aanpakken weet?
Referentie nr:#TEBA03061
Gepubliceerd: 12-05-2021

Operator Verpakkingslijn - Barendrecht

Barendrecht
40 uur
LBO / VMBO MBO
Logistiek
Bouw / Techniek
Onze opdrachtgever stelt hoge eisen aan de medewerkers. Dat moet ook om binnen een professionele en hectische omgeving goed werk te kunnen leveren. Het DNA...
Referentie nr:#TEBA03060
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.