frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Transport - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 25-09-2018

Nachtchauffeur CE Broodritten - Waalwijk

Waalwijk
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als nachtchauffeur CE broodritten word je ingezet voor het vervoer van broodcontainers voor een opdrachtgever in de regio Waalwijk.
Referentie nr:#TESV01073
Gepubliceerd: 25-09-2018

C chauffeur elektronica - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als C chauffeur elektronica ben je verantwoordelijk voor het correct en efficiënt vervoeren en lossen van producten zoals witgoed en...
Referentie nr:#TESV01071
Gepubliceerd: 24-09-2018

Chauffeur B rijbewijs bloementransport - Schiphol

Schiphol
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Aan de slag met chauffeurswerk en een opleiding voor vrachtwagenchauffeur! Dat kan met deze vacature.
Referentie nr:#TEKA01072
Gepubliceerd: 20-09-2018

Chauffeur C landelijke kaas distributie - Bodegraven

Bodegraven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
In deze functie vervoer je verschillende orders, op verschillende routes door het hele land!
Referentie nr:#TERH01069
Gepubliceerd: 17-09-2018

Chauffeur C bouwmaterialen met kraan - Zwijndrecht

Zwijndrecht
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Teamflex is per direct op zoek naar een bakwagenchauffeur met C rijbewijs voor het leveren van bouwmaterialen met een laadkraan met pallethaak.
Referentie nr:#TERH01064
Gepubliceerd: 17-09-2018

Chauffeur Bezorger B rijbewijs - Breda

Breda
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Transport
Als bezorger met B rijbewijs zorg je voor tevreden klanten door witgoed producten perfect te bezorgen en te installeren. Het vereist een ijzersterke...
Referentie nr:#TEB00823
Gepubliceerd: 17-09-2018

Bezorger rijbewijs B - Roosendaal

Roosendaal
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar bezorgers met rijbewijs B. Als bezorger zorg je voor tevreden klanten door de producten perfect te bezorgen en...
Referentie nr:#TEB00530
Gepubliceerd: 14-09-2018

Nacht chauffeur rijbewijs CE - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een chauffeur met CE rijbewijs voor de nacht stukgoeddistributie in Nederland, België & Duitsland.
Referentie nr:#TEKA01065
Gepubliceerd: 14-09-2018

Betonmixerchauffeur C Zuid Holland - Rotterdam

Rotterdam
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Grond- Weg- en Waterbouw
Voor diverse standplaatsen in Zuid Holland zijn wij op zoek naar Betonmixerchauffeurs met C rijbewijs. Het behalen van het CE rijbewijs behoort tot de...
Referentie nr:#TERH01063
Gepubliceerd: 14-09-2018

Pendelchauffeur CE pallets - Rijswijk

Rijswijk
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerd transportbedrijf in Rijswijk, is Teamflex op zoek naar CE chauffeurs in Rijswijk die op zoek zijn naar fysiek...
Referentie nr:#TERH01062
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2018 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.