Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Logistiek - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 23-09-2021

Assistent Teamleider - Vianen

Vianen
32 - 36 uur 36 - 40 uur 40 uur
MBO LBO / VMBO HBO / WO
Logistiek
Transport
Ben jij toe aan de volgende stap in je logistieke carrière, wil je doorgroeien en meewerken aan het succes van deze opdrachtgever? Lees dan snel...
Referentie nr:#TENE03935
Gepubliceerd: 23-09-2021

Heftruckchauffeur -

40 uur 36 - 40 uur
Logistiek
Transport
Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat en ben je bereid in ploegendienst te werken? Pak je kans en solliciteer direct!
Referentie nr:#TEBA03930
Gepubliceerd: 22-09-2021

Operator - Barendrecht

Barendrecht
40 uur
MBO
Logistiek
Wil jij een nieuwe uitdaging als  Operator  of wil jij dit vak eigen maken? Ben je proactief en denk je graag mee in het verbeterproces dan...
Referentie nr:#TEQ03931
Gepubliceerd: 21-09-2021

Operator - Stompwijk

Stompwijk
40 uur
LBO / VMBO MBO
Logistiek
Voor dit leuke bedrijf, waar alles goed geregeld is voor de medewerkers, zijn wij op zoek naar operators. Hierbij is ervaring leuk maar niet vereist, ben...
Referentie nr:#TEKL03924
Gepubliceerd: 21-09-2021

Magazijnmedewerker - Wormerveer

Wormerveer
40 uur
MBO
Logistiek
Heb jij ervaring als magazijnmedewerker en lijkt het je leuk om zo nu en dan klanten te woord te staan? Dan is dit iets voor jou!
Referentie nr:#TESN03920
Gepubliceerd: 20-09-2021

Logistiek Medewerker + (gratis opleiding C/CE) - Amsterdam

Amsterdam
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Logistieke toppers gezocht met doorgroeimogelijkheden tot C/CE chauffeur in speciaal transport!   
Referentie nr:#TEM03919
Gepubliceerd: 20-09-2021

Chauffeur CE - Barendrecht

Barendrecht
32 - 36 uur 36 - 40 uur 40 uur Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Een beloning conform de CAO voor Groothandel Groente & Fruit. Afhankelijk van ervaringsjaren € 15,80 bruto per uur (schaaltrede D6). De...
Referentie nr:#TEVE03909
Gepubliceerd: 20-09-2021

Rangeerder - Barendrecht

Barendrecht
24 - 32 uur Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Wil jij een job waarbij je overdag de tijd aan jezelf hebt en waarbij je geen sportschool nodig hebt om fit te blijven? Heb je een CE rijbewijs en draai...
Referentie nr:#TEVE03908
Gepubliceerd: 20-09-2021

Teamleider Expeditite - De Kwakel

De Kwakel
Flexibel - in overleg
Logistiek
Wil jij alles weten over expeditiewerk in bloemen? Wil je een kans om jezelf te bewijzen en door te groeien tot een leidinggevende functie? Lees dan...
Referentie nr:#TEM03901
Gepubliceerd: 17-09-2021

Chauffeur CE - Spijkenisse

Spijkenisse
36 - 40 uur 40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Ben jij een chauffeur die niet van stilzitten houdt? Heb jij overzicht en wil je zelf graag je handen uit de mouwen steken? Ga dan aan de slag als...
Referentie nr:#TEVE03913
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | Beleidsverklaring |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.