frames
Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Kantoorfuncties - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 05-03-2021

Junior Account Coordinator - Schelluinen

Schelluinen
36 - 40 uur 40 uur
HBO / WO
Transport
Logistiek
Passie voor transport en logistiek, oplossingsgericht en gedreven. Dat ben jij in deze functie als junior account coördinator! 
Referentie nr:#TESM02666
Gepubliceerd: 02-03-2021

Commercieel Medewerker Binnendienst - Utrecht

Utrecht
40 uur
MBO HBO / WO
Vind jij het leuk om met jouw kennis en enthousiasme voor het vak klanten telefonisch van het juiste advies te voorzien? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TEN02639
Gepubliceerd: 02-03-2021

Junior Coördinator - Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn
40 uur
MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Wil jij starten in de wereld van de internationale verhuizingen als junior coördinator ? Lees dan snel verder, en neem contact op met Teamflex!
Referentie nr:#TEVI02635
Gepubliceerd: 02-03-2021

Medewerker Operations - Regio Rotterdam

Regio Rotterdam
40 uur 36 - 40 uur
MBO
Transport
Logistiek
Ben jij de vlotte man of vrouw die zijn loopbaan een vliegende start wil geven door je te storen op een veelzijdige baan met ontwikkelperspectief? Voor...
Referentie nr:#TEVE02640
Gepubliceerd: 01-03-2021

Business Controller - Barendrecht

Barendrecht
40 uur
HBO / WO
Transport
Onze ideale kandidaat is Integer en staat stevig in zijn/haar schoenen, heeft een financiële achtergrond (liefst in een productieomgeving) en kan op...
Referentie nr:#TEBA02631
Gepubliceerd: 01-03-2021

Supplychain Medewerker - Barendrecht

Barendrecht
40 uur
MBO HBO / WO
Logistiek
Wil jij werken in de dynamische wereld van groente en fruit? Krijg jij energie van klant- en resultaatgerichtheid en kun jij zowel in teamverband als...
Referentie nr:#TEBA02630
Gepubliceerd: 26-02-2021

Medewerker Transportbalie - De Kwakel

De Kwakel
36 - 40 uur 40 uur
MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Vind jij het leuk om in een afwisselende functie te schakelen tussen administratief werk en mensen te woord te staan? Ben jij die nauwkeurige en behulpzame...
Referentie nr:#TEKL02626
Gepubliceerd: 26-02-2021

Customer Service Medewerker - Vlaardingen

Vlaardingen
36 - 40 uur 40 uur
HBO / WO
Transport
Heb jij aantoonbare affiniteit met de wereld van transport en logistiek en wil je je carrière een vliegende start geven in een leuke commercieel...
Referentie nr:#TEVE02625
Gepubliceerd: 23-02-2021

Commercieel medewerker - Katwijk

Katwijk
40 uur
LBO / VMBO MBO
Logistiek
Bouw / Techniek
Voor een technische groothandel met meerdere vestigingen in en om de bollenstreek zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker/vliegende keep.
Referentie nr:#TEKL02604
Gepubliceerd: 18-02-2021

Intercedent Transport & Logistiek - Barendrecht

Barendrecht
32 - 36 uur 36 - 40 uur 40 uur
HBO / WO
Transport
Logistiek
Word jij blij van verbinden, heb je affiniteit met Transport, ervaring in de uitzendbranche, en wil je actief zijn in de omgeving van Barendrecht? Maak als...
Referentie nr:#TEKA02587
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.