Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Kantoorfuncties MBO / HBO

Gepubliceerd: 14-10-2021

Operator Palletbeheer - Utrecht

Utrecht
40 uur 36 - 40 uur
MBO LBO / VMBO
Logistiek
Heb jij ervaring met automatische palletopslag of wil je jezelf hierin ontwikkelen? En vind je het niet erg om in een koude omgeving te werken, met een...
Referentie nr:#TENE04018
Gepubliceerd: 05-10-2021

Administratief medewerker avond (Parttime) - Dordrecht

Dordrecht
20 - 24 uur
MBO
Logistiek
Ben jij "pietje precies" en denk en werkt jij in oplossingen? En krijg jij daarnaast energie van het bieden van de beste service aan de klanten?...
Referentie nr:#TEQ03970
Gepubliceerd: 28-09-2021

Global move specialist - Vlaardingen

Vlaardingen
36 - 40 uur
HBO / WO MBO
Logistiek
Word jij enthousiast van coördineren, juiste administratie, (inter)nationaal transport en strakke planning? Welkom bij Teamflex!
Referentie nr:#TEVI03950
Gepubliceerd: 28-09-2021

Verkoper Taxateur - Vlaardingen

Vlaardingen
32 - 36 uur
HBO / WO MBO
Commercieel, klantgericht en een opportunist in hart en nieren? Dan kan jij dit sales team komen versterken!
Referentie nr:#TEVI03951
Gepubliceerd: 22-09-2021

Transportplanner - Barendrecht

Barendrecht
40 uur
MBO HBO / WO
Transport
Is overzicht houden voor jou geen probleem? En ga je graag efficiënt te werk? Beschik je daarnaast over een probleem-oplossend vermogen en heb jij...
Referentie nr:#TEQ03933
Gepubliceerd: 17-09-2021

Ritbegeleider - Waddinxveen

Waddinxveen
40 uur
MBO
Interesse om nog verder door te groeien in de wereld van transport en logistiek? Wij zoeken ritbegeleiders voor Nedcargo met standplaats Waddinxveen of...
Referentie nr:#TEKL03877
Gepubliceerd: 17-09-2021

Logistiek planner - Ridderkerk

Ridderkerk
40 uur 36 - 40 uur
MBO
Logistiek
Ben jij een echte spin in 't web als het op planning aankomt. Stuur jij graag processen aan en weet jij iedereen op het juiste moment van de juiste...
Referentie nr:#TEVE03833
Gepubliceerd: 16-09-2021

(senior) Intercedent Transport & Logistiek - Utrecht

Utrecht
32 - 36 uur 36 - 40 uur
MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Word jij blij van netwerken, heb je affiniteit met Transport en, bij voorkeur ervaring in de uitzendbranche? Wil je actief zijn in de omgeving van...
Referentie nr:#TEDI03883
Gepubliceerd: 14-09-2021

Ritbegeleider - Waddinxveen

Waddinxveen
40 uur
MBO
Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als ritbegeleider? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TENE03875
Gepubliceerd: 14-09-2021

Ritbegeleider (Haaften) - Haaften

Haaften
40 uur
MBO
Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als ritbegeleider? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TENE03873
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > > Vacatures Kantoorfuncties MBO / HBO - Teamflex Personeelsdiensten
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | Beleidsverklaring |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.