frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Grond-, Weg- en Waterbouw - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 25-09-2018

Nachtchauffeur CE Broodritten - Waalwijk

Waalwijk
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als nachtchauffeur CE broodritten word je ingezet voor het vervoer van broodcontainers voor een opdrachtgever in de regio Waalwijk.
Referentie nr:#TESV01073
Gepubliceerd: 25-09-2018

C chauffeur elektronica - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als C chauffeur elektronica ben je verantwoordelijk voor het correct en efficiënt vervoeren en lossen van producten zoals witgoed en...
Referentie nr:#TESV01071
Gepubliceerd: 25-09-2018

Heftruckchauffeur nacht - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Wil jij aan de slag als heftruckchauffeur bij een logistiek dienstverlener? Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat, heb je ervaring en werk je...
Referentie nr:#TESV01070
Gepubliceerd: 24-09-2018

Chauffeur B rijbewijs bloementransport - Schiphol

Schiphol
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Aan de slag met chauffeurswerk en een opleiding voor vrachtwagenchauffeur! Dat kan met deze vacature.
Referentie nr:#TEKA01072
Gepubliceerd: 20-09-2018

Chauffeur C landelijke kaas distributie - Bodegraven

Bodegraven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
In deze functie vervoer je verschillende orders, op verschillende routes door het hele land!
Referentie nr:#TERH01069
Gepubliceerd: 20-09-2018

Magazijnmedewerker avonddienst horecagroothandel - Den Haag

Den Haag
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Ter uitbreiding van het logistieke team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker. Ben jij een flexibele...
Referentie nr:#TESM00915
Gepubliceerd: 18-09-2018

Kraanmachinist mobiele kraan - Amsterdam

Amsterdam
40 uur
LBO / VMBO
Grond- Weg- en Waterbouw
In de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren kraanmachinist op mobiele kraan. Je werkt in de regio Amsterdam op diverse infra / grond weg en...
Referentie nr:#TEKA01067
Gepubliceerd: 18-09-2018

Rangeerchauffeur avond - Utrecht

Utrecht
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een rangeerchauffeur fulltime met starttijden vanaf 1500/1600 uur tot rond middernacht.
Referentie nr:#TEKA01066
Gepubliceerd: 17-09-2018

Chauffeur C bouwmaterialen met kraan - Zwijndrecht

Zwijndrecht
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Teamflex is per direct op zoek naar een bakwagenchauffeur met C rijbewijs voor het leveren van bouwmaterialen met een laadkraan met pallethaak.
Referentie nr:#TERH01064
Gepubliceerd: 17-09-2018

Dockmedewerker / heftruckchauffeur - Barendrecht

Barendrecht
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
In regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Dock/heftruck medewerker die van aanpakken weet! In deze afwisselende baan word je...
Referentie nr:#TENB01050
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2018 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.