Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Bouw / Techniek - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 22-06-2021

Grondwerker -

40 uur
MBO
Bouw / Techniek
Teamflex biedt jou de mogelijkheid om onderdeel te worden van deze mooie organisatie; De kans om jezelf te ontwikkelen, wij bieden meerdere...
Referentie nr:#TEM03371
Gepubliceerd: 15-06-2021

Installateur - Den Haag

Den Haag
24 - 32 uur 32 - 36 uur 36 - 40 uur Ad Hoc - beschikbaar Flexibel - in overleg 40 uur
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Bouw / Techniek
Haal jij energie uit het maken en plaatsen van dingen? Elke dag een andere werkplek voor jou een goede uitdaging? Wij zoeken installateurs die na een...
Referentie nr:#TEKL03331
Gepubliceerd: 07-06-2021

Monteur + CE rijbewijs - Houten

Houten
40 uur Flexibel - in overleg
MBO LBO / VMBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Bouw / Techniek
Haal je voldoening uit goed onderhouden vrachtwagenpark, wil je ook nog een aantal ritten per week rijden in de door jou onderhouden vrachtwagen? Dan...
Referentie nr:#TENA03269
Gepubliceerd: 04-06-2021

Ervaren elektromonteur - Eindhoven

Eindhoven
32 - 36 uur 40 uur
MBO
Bouw / Techniek
  Wil jij in een - volledig uitgeruste – bus op pad om klanten te helpen met b.v. een automatisch aangedreven deur die klemt of helemaal...
Referentie nr:#TEBI03256
Gepubliceerd: 31-05-2021

Medewerker inkomende goederen - Zoetermeer

Zoetermeer
36 - 40 uur
LBO / VMBO MBO
Logistiek
Bouw / Techniek
Voor de afdeling inbound van een technische groothandel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker.  
Referentie nr:#TEKL03217
Gepubliceerd: 31-05-2021

Logistiek medewerker bouwmarkt - Breda

Breda
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Bouw / Techniek
Wil jij werken bij een bouwmarkt die zich inzet in het ontwikkelen van eigen personeel en waar jij terecht komt in een hecht en gezellig team? Dan is dit...
Referentie nr:#TESM03213
Gepubliceerd: 31-05-2021

Magazijnmedewerker - Zoetermeer

Zoetermeer
36 - 40 uur
LBO / VMBO MBO
Logistiek
Bouw / Techniek
Ben jij diegene die goed door kan werken en toch heel precies werkt? Lees van verder!
Referentie nr:#TEKL03209
Gepubliceerd: 28-05-2021

Productiemedewerker - Sint oedenrode

Sint oedenrode
40 uur 36 - 40 uur 32 - 36 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Bouw / Techniek
Wil jij werken bij een fijn en gezellig bedrijf met vastigheid,. Houd jij wisselende werktijden? Ga aan de slag als productiemedewerker bij een top bedrijf...
Referentie nr:#TEBI03196
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Gepubliceerd: 28-05-2021

Bedrijfswagen monteur - Veldhoven

Veldhoven
40 uur
LBO / VMBO
Bouw / Techniek
Jij bent een echte monteur en voor vieze handen ben je niet bang! Het liefst sleutel je de hele dag aan vrachtwagens.
Referentie nr:#TEDI03173
Gepubliceerd: 26-05-2021

Productiemedewerker - Eindhoven

Eindhoven
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Bouw / Techniek
Hou jij van lekker bezig zijn en aanpakken, maar ook zeker van een gezellige werk sfeer.  reageer dan direct op deze vacature.
Referentie nr:#TESV03142
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.