frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Utrecht - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 18-09-2020

Chauffeur B - Vianen

Vianen
20 - 24 uur
LBO / VMBO HBO / WO MBO
Transport
Logistiek
Wil jij een functie als B-Chauffeur voor 3 dagen in week, ben je in staat om fysiek werk te verrichten en wil je je C-CE rijbewijs halen? Dan hebben we...
Referentie nr:#TEN02070
Gepubliceerd: 18-09-2020

Magazijnmedewerker / reachtruckchauffeur dagdienst - Amersfoort

Amersfoort
40 uur
MBO
Logistiek
Onze opdrachtgever, een relatief jong bedrijf in de transportwereld met een uptodate wagenpark is per direct op zoek naar nieuw talent. Wil jij een...
Referentie nr:#TENE02060
Gepubliceerd: 17-09-2020

Chauffeur C Levensmiddelen (6 a 8 stops) - Vianen

Vianen
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als vrachtwagenchauffeur ben jij een belangrijke schakel tussen jouw nieuwe werkgever en de eindgebruiker. Jij bent dagelijks on route met...
Referentie nr:#TEN02062
Gepubliceerd: 14-09-2020

Chauffeur/Verhuizer met C-rijbewijs - Ankeveen

Ankeveen
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Vind je het heerlijk om de hele dag bezig te zijn, heb je een C-rijbewijs, wil je gratis fitness onder werktijd en wil je doorgroeien? Dan hebben we hier...
Referentie nr:#TEN02052
Gepubliceerd: 08-09-2020

Chauffeur C / serviceverlener - Ede

Ede
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een harde werker die een job met veel klantcontact wel ziet zitten? Lees snel verder!
Referentie nr:#TEN02023
Gepubliceerd: 08-09-2020

Monteur / servicemedewerker - Ede

Ede
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Bouw / Techniek
Logistiek
Jij bezoekt dagelijks zowel bestaande als nieuwe klanten en (de)monteert dienstverlenende producten.
Referentie nr:#TEN02022
Gepubliceerd: 04-09-2020

Administratief Medewerk(st)er - Ankeveen

Ankeveen
40 uur 36 - 40 uur
MBO LBO / VMBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Vind je het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn van een bedrijf, ben je klantvriendelijk, ben je administratief goed onderlegd en sta je stevig in je...
Referentie nr:#TEN02017
Gepubliceerd: 03-09-2020

Magazijnmedewerker - Waddinxveen

Waddinxveen
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Een veelzijdige en goed betaalde functie als magazijnmedewerker in de omgeving van Den Haag. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TEKL02009
Gepubliceerd: 03-09-2020

Magazijnmedewerker - Den Haag

Den Haag
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Een veelzijdige en goed betaalde functie als magazijnmedewerker in de omgeving van Den Haag. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TEKL02007
Gepubliceerd: 01-09-2020

Chauffeur CE - Waddinxveen

Waddinxveen
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij aan de slag als chauffeur CE in de regio Waddinxveen? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TEKL01991
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.