frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Schiphol - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 24-09-2018

Chauffeur B rijbewijs bloementransport - Schiphol

Schiphol
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Aan de slag met chauffeurswerk en een opleiding voor vrachtwagenchauffeur! Dat kan met deze vacature.
Referentie nr:#TEKA01072
Gepubliceerd: 13-09-2018

Chauffeur C confectie distributie - Montfoort

Montfoort
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor verschillende standplaatsen in Zuid Holland en Utrecht zijn we op zoek naar C chauffeurs met voorkeur ben jij ook in bezit van E achter C. 
Referentie nr:#TEKA00922
Gepubliceerd: 13-09-2018

Chauffeur C/CE confectie distributie - Gouda

Gouda
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor verschillende standplaatsen in Zuid Holland en Utrecht zijn we op zoek naar C chauffeurs met voorkeur ben jij ook in bezit van E achter C. 
Referentie nr:#TENB00752
Gepubliceerd: 27-08-2018

Chauffeur C bakwagen luchtvracht - Schiphol

Schiphol
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als bakwagen chauffeur in de luchtvracht rijd je ongeveer 25% van de tijd op en rond Schiphol en ga je 75% van de tijd het land in met routewerk /...
Referentie nr:#TEB00519
Gepubliceerd: 17-08-2018

Warehouse medewerker - Mijdrecht

Mijdrecht
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Voor onze opdrachtgever in Mijdrecht zijn we op zoek naar Warehouse medewerkers die van aanpakken weten. Het bedrijf is grotendeels actief in...
Referentie nr:#TEM01047
Gepubliceerd: 01-08-2018

Chauffeur CE dag Aalsmeer - Aalsmeer

Aalsmeer
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor een veelzijdig wegvervoerder in de regio Aalsmeer zijn wij op zoek naar een aantal mensen met het chauffeur CE rijbewijs. Je vervoert o.a. bloemen,...
Referentie nr:#TEB00369
Gepubliceerd: 01-08-2018

Chauffeurs CE sierteelt dag of nacht - Aalsmeer

Aalsmeer
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Ben je een vrachtwagenchauffeur met CE rijbewijs? Teamflex is per direct op zoek naar trekker oplegger en bakwagen chauffeurs (eventueel incl. opleiding...
Referentie nr:#TEB00390
Gepubliceerd: 01-08-2018

Chauffeur CE luchtvracht nat/int - Schiphol

Schiphol
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor diverse opdrachtgevers op Schiphol zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs, chauffeur CE, die houden van afwisselend werk!
Referentie nr:#TEB00389
Gepubliceerd: 30-07-2018

Medewerker Warehouse Inflight Catering - Schiphol

Schiphol
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Als medewerker warehouse ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren, opslaan en volgens planning uitgeven van (verse)...
Referentie nr:#TENB00319
Gepubliceerd: 30-07-2018

Chauffeur C inflight catering schiphol - Schiphol

Schiphol
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als Chauffeur - belader ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van trolleys en containers en transporteren met cateringbevoorradingen en het...
Referentie nr:#TEB00454
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2018 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.