frames
Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Rotterdam - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 16-04-2021

Hekwerkmonteur - Veldhoven

Veldhoven
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Als hekwerkmonteur ben je verantwoordelijk voor het vakkundig plaatsen van verschillende soorten hekwerk, draai- en schuifpoorten, slagbomen,...
Referentie nr:#TESV02880
Gepubliceerd: 16-04-2021

Orderpicker - Aalsmeer

Aalsmeer
< 20 uur 24 - 32 uur 36 - 40 uur 32 - 36 uur 40 uur Flexibel - in overleg Ad Hoc - beschikbaar
Lijkt jou het gaaf om op de bloemenveiling in Aalsmeer te werken?
Referentie nr:#TEAR02879
Gepubliceerd: 16-04-2021

Productiemedewerker - Eindhoven

Eindhoven
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Hou jij van lekker bezig zijn en aanpakken, maar ook zeker van een gezellige werk sfeer.  reageer dan direct op deze vacature.
Referentie nr:#TESV02878
Gepubliceerd: 16-04-2021

Inpakmedewerker - De Kwakel

De Kwakel
Flexibel - in overleg 20 - 24 uur < 20 uur 32 - 36 uur 40 uur 24 - 32 uur 36 - 40 uur
Logistiek
Lijkt het jou leuk om op de bloemenveiling in De Kwakel te werken? Solliciteer direct!
Referentie nr:#TEAR02877
Gepubliceerd: 15-04-2021

Chauffeur CE bulk - Langerak ZH

Langerak ZH
Flexibel - in overleg 32 - 36 uur 36 - 40 uur
MBO
Transport
Heb jij ervaring met bulktransport, vind je het heerlijk om meerdere dagen van  huis te zijn en ben je flexibel inzetbaar? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TEN02870
Gepubliceerd: 15-04-2021

Chauffeur C Meubeltransport - Woerden

Woerden
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Heb jij een C-rijbewijs, ben je in staat om zwaarder fysiek werk te doen, maar vindt je het ook heel lekker om 4 dagen te werken? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TEN02869
Gepubliceerd: 15-04-2021

Bijrijder - Ankeveen

Ankeveen
Transport
Logistiek
Hou je ervan om de hele dag lekker bezig te zijn, wil je gratis fitness tijdens je werk en ben je fulltime beschikbaar? Dan heb ik hier de functie voor jou!
Referentie nr:#TEN02868
Gepubliceerd: 15-04-2021

Calculator - Vuren

Vuren
32 - 36 uur 36 - 40 uur
HBO / WO
Logistiek
Heb je ervaring met CAD, bouwkundig inzicht en toe aan een stap als Senior Calculator? Kom dan snel met ons in contact!
Referentie nr:#TEN02867
Gepubliceerd: 15-04-2021

Chauffeur CE Winkeldistributie - Heteren

Heteren
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor een opdrachtgever in regio Heteren zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Zit je graag op de weg, ben je servicegericht en...
Referentie nr:#TEN02866
Gepubliceerd: 15-04-2021

CE Chauffeur - Woerden

Woerden
36 - 40 uur
MBO LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Heb je ervaring als CE-Chauffeur in de distributie en wil je een chauffeursfunctie binnen de Benelux? Dan hebben we hier de functie voor jou!
Referentie nr:#TEN02865
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.