frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Rotterdam - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 28-12-2018

Vrachtwagenchauffeur CE luchtvracht - Rotterdam

Rotterdam
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Ben jij vrachtwagenchauffeur met CE rijbewijs? En op zoek naar afwisselend werk? Heb je een flexibele instelling qua werktijden en werkdagen? Dan is deze...
Referentie nr:#TENB01190
Gepubliceerd: 06-12-2018

Distributie rijbewijs B verpakkingsmaterialen - Hoeksche Waard

Hoeksche Waard
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Voor een opdrachtgever in omgeving Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in bezit van rijbewijs B. Voor versterking van het...
Referentie nr:#TENB00861
Gepubliceerd: 30-11-2018

CE Chauffeur Koeltransport van levensmiddelen en voeding Dc's - Bodegraven

Bodegraven
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Voor een opdrachtgever die werkzaam is vanuit Bodegraven zijn wij op zoek naar een CE chauffeur geconditioneerd transport. 
Referentie nr:#TESM01169
Gepubliceerd: 20-11-2018

Magazijnmedewerker heftruckchauffeur bouwmaterialenhandel - Numansdorp

Numansdorp
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Logistiek
Bouw / Techniek
In deze afwisselende rol als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het lossen van goederen welke afkomstig zijn van de verschillende...
Referentie nr:#TENB01159
Gepubliceerd: 20-11-2018

Vrachtwagenchauffeur brieven en pakketten - Rotterdam

Rotterdam
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Vrachtwagenchauffeur brieven en pakketten
Referentie nr:#TENB01150
Gepubliceerd: 05-11-2018

Nationaal chauffeur CE autolaadkraan - Rotterdam

Rotterdam
40 uur
MBO
Transport
Wegens uitbreiding van het wagenpark zijn we voor een opdrachtgever in Rotterdam op zoek naar 2 trailerchauffeurs die ervaring hebben met...
Referentie nr:#TEKA00795
Gepubliceerd: 31-10-2018

Vrachtwagenchauffeur brieven en pakketten - Midden en Zuid Nederland

Midden en Zuid Nederland
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C of CE ben je in deze functie verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers vol...
Referentie nr:#TEKA01160
Gepubliceerd: 31-10-2018

Chauffeur CE Internationaal koel-/vriestransport - Rotterdam

Rotterdam
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wij zijn op zoek naar internationale vrachtwagenchauffeurs voor het vervoeren van groente en fruit en diepvriesproducten.
Referentie nr:#TEB00529
Gepubliceerd: 29-10-2018

Tankwagenchauffeur brandstoffen - Rotterdam

Rotterdam
40 uur Flexibel - in overleg
MBO
Transport
Voor onze opdrachtgever is Teamflex, wegens uitbreiding van het wagenpark, per direct op zoek naar tankwagenchauffeurs voor het transport van brandstoffen...
Referentie nr:#TERH01139
Gepubliceerd: 29-10-2018

Chauffeur bakwagen Horecagroothandel - Den Haag

Den Haag
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor onze opdrachtgever gespecialiseerd in horeca bevoorrading zoeken wij een ervaren chauffeur met rijbewijs C en code95. 
Referentie nr:#TENB00830
Matchcriteria
Vacature van de week
Hollander Barendrecht B.V.
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2019 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.