frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Rotterdam - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 29-10-2020

Nachtchauffeur CE - Bleiswijk

Bleiswijk
36 - 40 uur 32 - 36 uur
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Vind je het ook heerlijk om te werken als de rest van de wereld slaapt? En is 32 a 40 uur werk per week voor jou genoeg? Reageer dan snel!
Referentie nr:#TEKL02226
Gepubliceerd: 29-10-2020

AGF Chauffeur - De Lier

De Lier
40 uur Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Ben jij die gedreven chauffeur die het heerlijk vindt om regelmatig van huis weg te zijn? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Referentie nr:#TEKL02224
Gepubliceerd: 29-10-2020

Ervaren teamleider logistiek - Bleiswijk

Bleiswijk
40 uur 36 - 40 uur Flexibel - in overleg
HBO / WO
Logistiek
Ben jij die leidinggevende die weet hoe hij alles soepel laat verlopen? Meld je dan snel aan voor deze mooie baan.
Referentie nr:#TEKL02220
Gepubliceerd: 28-10-2020

Teamleider logistiek gemechaniseerd - Bleiswijk

Bleiswijk
40 uur Flexibel - in overleg 36 - 40 uur
MBO HBO / WO
Logistiek
Ben jij die leidinggevende die weet hoe hij alles soepel laat verlopen? Meld je dan snel aan voor deze mooie baan.
Referentie nr:#TEKL02219
Gepubliceerd: 26-10-2020

Adviseur bouwmarkt - Alblasserdam

Alblasserdam
32 - 36 uur 36 - 40 uur Flexibel - in overleg
MBO LBO / VMBO
Bouw / Techniek
Woon je in het gebied Rijnmond/Drechtsteden (Rotterdam, Dordrecht en omstreken)? Heb jij de nodige meters gemaakt in wholesale/groothandel. En...
Referentie nr:#TEVE02208
Gepubliceerd: 26-10-2020

Verkoopmedewerker Bouw - Alblasserdam

Alblasserdam
32 - 36 uur 36 - 40 uur Flexibel - in overleg
MBO LBO / VMBO
Bouw / Techniek
Woon je in het gebied Rijnmond/Drechtsteden (Rotterdam, Dordrecht en omstreken)? En heb je ervaring met werken als verkoper in een winkel voor...
Referentie nr:#TEVE02206
Gepubliceerd: 23-10-2020

Oproepchauffeur C - Den haag

Den haag
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Zou jij graag op oproepbasis een paar dagen per week werken? Meld je dan snel aan!
Referentie nr:#TEKL01945
Gepubliceerd: 16-10-2020

C Chauffeur betonmixer - Alblasserwaard

Alblasserwaard
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Grond- Weg- en Waterbouw
Transport
Bouw / Techniek
Heb jij kennis van beton en zie je het zitten om met deze spiksplinternieuwe combinatie Nederland te veroveren? Reageer dan snel!
Referentie nr:#TEK02187
Gepubliceerd: 15-10-2020

C Chauffeur serviceproducten - Rotterdam

Rotterdam
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als chauffeur c / serviceverlener zorg je vanuit verschillende standplaatsen (depots) voor een frequente en tijdige servicewisseling van...
Referentie nr:#TEK02185
Gepubliceerd: 14-10-2020

Chauffeur Betonmixer Rotterdam - Rotterdam

Rotterdam
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Grond- Weg- en Waterbouw
Heb jij ervaring op de betonmixer, ben jij flexibel inzetbaar en sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou!
Referentie nr:#TENB02178
Matchcriteria
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.