Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Rotterdam

Gepubliceerd: 01-02-2023

C chauffeur - Delfgauw

Delfgauw
32 - 36 uur 36 - 40 uur 40 uur
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Hotels, kroegen, discotheken en restaurants, jij als C chauffeur komt er allemaal. Samen met een bijrijder is het hard werken maar zorg jij ervoor dat...
Referentie nr:#TEKL09528
Gepubliceerd: 31-01-2023

Bijrijder met opleiding tot vrachtwagenchauffeur - Delfgauw

Delfgauw
32 - 36 uur 36 - 40 uur 40 uur
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Hotels, kroegen, discotheken en restaurants, als bijrijder kom je er. Bij ons kan je in 10 weken zorgen dat je er ook als C chauffeur komt. Wil jij...
Referentie nr:#TEKL09497
Gepubliceerd: 30-01-2023

C chauffeur - 'S Gravenzande

'S Gravenzande
36 - 40 uur 40 uur
Transport
Heb jij ADR of ben jij bereid om deze op korte termijn te behalen? Ga voor ons aan de slag als C chauffeur en stroom direct de opleiding in!
Referentie nr:#TEKL09480
Gepubliceerd: 30-01-2023

Reachtruckchauffeur - Zoetermeer

Zoetermeer
36 - 40 uur 40 uur Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Logistiek
Werk jij graag in een hypermodern DC en gebruik jij een reachtruck als verlengstuk van je lichaam? Het werken in dit DC is voor de professionals, je werkt...
Referentie nr:#TEKL09477
Gepubliceerd: 30-01-2023

C chauffeur - Delft

Delft
36 - 40 uur 40 uur 32 - 36 uur
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Als C-Chauffeur bij deze opdrachtgever ben je dagelijks op pad voor het bezorgen van diverse producten bij horeca ondernemers. Je rijdt vaak vaste routes...
Referentie nr:#TEKL09476
Gepubliceerd: 30-01-2023

Technisch chauffeur CE - Pijnacker

Pijnacker
40 uur
MBO LBO / VMBO
Transport
Affiniteit met Techniek? Kun jij denken in oplossingen? Als je een kabeltje moet vervangen, raak jij niet in paniek? Deze veelzijdige functie zoekt een...
Referentie nr:#TEKL09475
Gepubliceerd: 30-01-2023

Magazijnmedewerker met opleidingsmogelijkheden - Alblasserdam

Alblasserdam
32 - 36 uur 36 - 40 uur
Logistiek
Bouw / Techniek
Geïnteresseerd in de bouwmarkt en ervaring in de logistiek, dan zijn wij op zoek naar jou!
Referentie nr:#TEWI09468
Gepubliceerd: 30-01-2023

Teamleider - Barendrecht

Barendrecht
40 uur 36 - 40 uur
MBO HBO / WO
Logistiek
Transport
Ben jij een ervaren Teamleider en vind jij het heel leuk om in een productie omgeving te werken met AGF gerelateerde producten? Solliciteer dan direct!
Referentie nr:#TEWI09464
Gepubliceerd: 30-01-2023

Teamleider Warehouse - Barendrecht

Barendrecht
40 uur
MBO
Logistiek
Zoek jij een gezonde baan met toekomst? Wij zoeken: “Een collega die snapt dat mensen verschillen en die mensen weet te motiveren, ook als het werk...
Referentie nr:#TEWI09463
Gepubliceerd: 30-01-2023

Logistiek medewerker - Europoort

Europoort
40 uur 36 - 40 uur Flexibel - in overleg
MBO
Transport
Logistiek
Wij houden ons bezig met duurzaam werken waarbij wij onze medewerkers centraal zetten. Wil jij werken in een leuke en divers team. Kom dan ons team...
Referentie nr:#TEWI09462
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home >
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2023 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | Beleidsverklaring |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.