frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Eindhoven - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 09-01-2019

Bijrijder i.c.m. opleiding chauffeur - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
MBO
Logistiek
In regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde logistiek medewerker die van aanpakken weet!
Referentie nr:#TEB00620
Gepubliceerd: 08-01-2019

Machinist Ravo / Veegzuigwagen - Maarheeze

Maarheeze
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Als machinist in deze functie bedien je een veegzuig/reinigingswagen (machinale stofzuiger). De werkzaamheden bestaan uit het vegen van...
Referentie nr:#TEKA00878
Gepubliceerd: 08-01-2019

Machinist Ravo / Veegzuigwagen - Venlo

Venlo
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Als machinist in deze functie bedien je een veegzuig/reinigingswagen (machinale stofzuiger). De werkzaamheden bestaan uit het vegen van...
Referentie nr:#TEKA00876
Gepubliceerd: 03-01-2019

Nachtchauffeur C/CE broodritten - Waalwijk

Waalwijk
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als Nachtchauffeur C / CE broodritten word je ingezet voor het vervoer van broodcontainers voor een opdrachtgever die is gevestigd in Waalwijk....
Referentie nr:#TESV01102
Gepubliceerd: 02-01-2019

Parttime CE chauffeur groente en fruit Transport - Helmond

Helmond
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Voor een mooi bedrijf in Helmond zijn we op zoek naar parttime CE chauffeurs die graag nog een aantal dagen in de week  op de weg willen zitten.
Referentie nr:#TESV01188
Gepubliceerd: 28-12-2018

Belader afvalinzameling - Tilburg

Tilburg
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Hou jij van werken in de buitenlucht en durf jij mee te werken aan een schonere toekomst middels hergebruik en recycling? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Referentie nr:#TEKA00910
Gepubliceerd: 28-12-2018

B chauffeur witgoed - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Zeg goodbye tegen de sportschool en kom bij deze witgoed leverancier werken! Met een busje bezoek je dagelijks diverse klanten. Als chauffeur ben je...
Referentie nr:#TEB00553
Gepubliceerd: 24-12-2018

C chauffeur elektronica - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als C chauffeur elektronica ben je verantwoordelijk voor het correct en efficiënt vervoeren en lossen van producten zoals witgoed en...
Referentie nr:#TESV01071
Gepubliceerd: 24-12-2018

Nacht chauffeur rijbewijs CE - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een chauffeur met CE rijbewijs voor de nacht stukgoeddistributie in Nederland, België & Duitsland.
Referentie nr:#TEKA01065
Gepubliceerd: 24-12-2018

Vrachtwagenchauffeur CE rijbewijs - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor een opdrachtgever waar hoogwaardige dienstverlening belangrijk is zoeken wij een vrachtwagenchauffeur met CE rijbewijs. Het gaat er in deze functie...
Referentie nr:#TEB00570
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2019 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.