frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Eindhoven - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 02-07-2020

Vakantiewerk - Eindhoven

Eindhoven
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Wil jij graag wat bij verdienen deze zomer? Wij hebben meerdere opties in de Transport & logistiek
Referentie nr:#TESV01810
Gepubliceerd: 01-07-2020

Intercedent Transport & Logistiek - Eindhoven

Eindhoven
32 - 36 uur 36 - 40 uur 40 uur
HBO / WO
Transport
Logistiek
Word jij blij van netwerken, heb je affiniteit met Transport en Logistiek, en wil je actief zijn in de omgeving van Eindhoven? Word jij enthousiast...
Referentie nr:#TEKA01769
Gepubliceerd: 29-06-2020

Chauffeur CE koeltransport - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Je kunt nu aan de slag in Eindhoven als CE chauffeur voor koel- en vriestransport. Je rijdt hier voornamelijk van distributiecentrum naar...
Referentie nr:#TESV01797
Gepubliceerd: 29-06-2020

Belader / bijrijder - Helmond

Helmond
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Wil jij lekker in de buitenlucht werken en de vrijheid voelen? Solliciteer dan direct! De opdrachtgever is een duurzaam familiebedrijf actief in logistieke...
Referentie nr:#TESV01796
Gepubliceerd: 19-06-2020

CE chauffeur - Venlo

Venlo
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een gemotiveerde, zelfstandige en klantvriendelijke chauffeur met rijbewijs CE?  Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TEDI01778
Gepubliceerd: 10-06-2020

B chauffeur met opleiding C rijbewijs - Eindhoven

Eindhoven
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Jij tilt, samen met je collega, een wasmachine met gemak naar de tweede verdieping. Daarna sluit je deze aan en zorgt zo voor een tevreden klant. Ben jij...
Referentie nr:#TESV01752
Gepubliceerd: 10-06-2020

C chauffeur kraakperswagen - Weert

Weert
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een ervaren, professionele chauffeur met rijbewijs C en chauffeursdiploma? Hou jij van werken in de buitenlucht en wil jij mee werken aan een...
Referentie nr:#TESV01749
Gepubliceerd: 10-06-2020

C/ CE chauffeur binnenland - Eindhoven

Eindhoven
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een servicegerichte chauffeur die graag in contact staat met de klanten en wil je lekker vroeg starten met werken? Lees dan deze vacature!
Referentie nr:#TESV01748
Gepubliceerd: 10-06-2020

Chauffeur stukgoederen en pallets - Eindhoven

Eindhoven
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Wil jij als chauffeur verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse stukgoeddistributie? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TESV01747
Gepubliceerd: 10-06-2020

Chauffeur C meubel bezorger - Veghel

Veghel
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Vind je het leuk om samen met je collega de mooiste plekjes van Nederland te ontdekken en klanten blij te maken met nieuwe meubels? Lees dan snel deze...
Referentie nr:#TESV01744
Matchcriteria
Vacature van de week
Teamflex personeelsdiensten B.V.
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.