frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Den Haag - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 18-09-2020

Chauffeur C - Alkmaar

Alkmaar
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij werken als C chauffeur met een goed salaris en waarbij je jouw steentje bijdraagt aan het inzamelen en recycling van afval? Lees dan snel deze...
Referentie nr:#TEM02067
Gepubliceerd: 16-09-2020

Chauffeur portaalwagen - De Lier

De Lier
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Wil jij werken als CE chauffeur met een goed salaris en waarbij je jouw steentje bijdraagt aan het inzamelen en recycling van afval? Lees dan snel deze...
Referentie nr:#TEKL02055
Gepubliceerd: 14-09-2020

Chauffeur CE i.c.m. behalen ADR basis certificaat - Oostvoorne

Oostvoorne
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Werken als trailer chauffeur en tegelijkertijd je ADR certificaat halen? Aan de slag met een lekker salaris en goede arbeidsvoorwaarden, klinkt...
Referentie nr:#TEK02049
Gepubliceerd: 10-09-2020

Montagemedewerker Kozijnen - Zoetermeer

Zoetermeer
40 uur
LBO / VMBO MBO
Bouw / Techniek
Ken jij de weg in de bouw of heb je bouwtechnisch inzicht? Lees dan snel onderstaande vacature!
Referentie nr:#TEKL02038
Gepubliceerd: 10-09-2020

Service monteur koeltechniek - Zoetermeer

Zoetermeer
40 uur 36 - 40 uur
LBO / VMBO MBO
Bouw / Techniek
Hou jij je hoofd koel als alles te heet onder je voeten dreigt te worden?
Referentie nr:#TEKL02037
Gepubliceerd: 01-09-2020

ADR chauffeur tankcontainers (inter)nationaal Rotterdam - Barendrecht

Barendrecht
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een CE Chauffeur met veel verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is de functie chauffeur tankcontainers iets voor jou! 
Referentie nr:#TEK01993
Gepubliceerd: 01-09-2020

Chauffeur CE - Waddinxveen

Waddinxveen
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij aan de slag als chauffeur CE in de regio Waddinxveen? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TEKL01991
Gepubliceerd: 01-09-2020

Vrachtwagenchauffeur geconditioneerd transport - Barendrecht

Barendrecht
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor een prachtig transport bedrijf in Barendrecht die al bijna 90 jaar actief is in de agf wereld zijn chauffeurs met CE rijbewijs nodig! Lijkt dit...
Referentie nr:#TESM00885
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Gepubliceerd: 20-08-2020

Internationaal CE chauffeur AGF - De Lier

De Lier
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Ben jij die gedreven chauffeur die het heerlijk vindt om van huis weg te zijn? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Referentie nr:#TEKL01948
Gepubliceerd: 20-08-2020

Oproepchauffeur CE - Den haag

Den haag
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Zou jij graag op oproepbasis een paar dagen per week werken? Meld je dan snel aan!
Referentie nr:#TEKL01947
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.