Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Den Haag

Gepubliceerd: 28-06-2022

Teamleider orders - Zoetermeer

Zoetermeer
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Logistiek
Ben jij die teamleider die wij zoeken? Meld je dan snel!
Referentie nr:#TEVI06302
Gepubliceerd: 24-06-2022

Magazijn medewerker - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
36 - 40 uur 40 uur
MBO
Logistiek
In deze functie ben je de hele dag lekker bezig met je collega's binnen het magazijn. 
Referentie nr:#TEAM06241
Gepubliceerd: 24-06-2022

B chauffeur - Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel
36 - 40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
In deze functie ben je de hele dag lekker bezig door als bezorger zorghulpmiddelen te brengen en te halen bij hulpbehoevenden.
Referentie nr:#TEAM06237
Gepubliceerd: 24-06-2022

Chauffeur - Rotterdam

Rotterdam
36 - 40 uur 32 - 36 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Heb je minimaal je C-rijbewijs en een geldige code 95 en ben je de komende 3 maanden inzetbaar? Een V.O.G.-aanvraag (essentieel vanwege de aard van deze...
Referentie nr:#TEAM06224
Gepubliceerd: 20-06-2022

Orderverwerker - Zoetermeer

Zoetermeer
36 - 40 uur Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Logistiek
Orderverwerker met eigen urenindeling in Zoetermeer.
Referentie nr:#TERE06145
Gepubliceerd: 20-06-2022

Magazijnmedewerker avonduren - Zoetermeer

Zoetermeer
< 20 uur 20 - 24 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Baan naast je studie nodig in een super leuk team?
Referentie nr:#TERE06139
Gepubliceerd: 20-06-2022

Chauffeur B - Waddinxveen

Waddinxveen
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Heb je je rijbewijs B? Je kunt nu aan de slag in de horeca distributie voor verschillende restaurantketens!
Referentie nr:#TERE06137
Gepubliceerd: 20-06-2022

Vrachtwagenchauffeur - Pijnacker

Pijnacker
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Je bent voornamelijk werkzaam in de Rotterdamse fruit pier. Hierbij laad je sinaasappelsap in een bulktank. Deze lading vervoer je daarna met E-truck naar...
Referentie nr:#TERE06135
Gepubliceerd: 20-06-2022

Bijrijder met opleiding tot C-chauffeur -

36 - 40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Wil jij binnen nu en 6 maanden je C rijbewijs hebben en starten op de vrachtwagen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de...
Referentie nr:#TERE06134
Gepubliceerd: 20-06-2022

Commercieel Medewerker Servicedesk - Delft

Delft
32 - 36 uur 36 - 40 uur
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Wil jij aan de slag in een gezellig team als Commercieel Medewerker, waar geen enkele dag hetzelfde is binnen de horecasector? Dan hebben wij nu...
Referentie nr:#TERE06133
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home >
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2022 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | Beleidsverklaring |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.