frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Den Haag - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 10-07-2020

Chauffeur Verhuizer - Zoetermeer

Zoetermeer
Flexibel - in overleg 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Ben jij specialist in de verhuisbranche of wil je dit worden?  Verhuis dan naar Teamflex!
Referentie nr:#TEVI01823
Gepubliceerd: 07-07-2020

Heftruckchauffeur - Rotterdam

Rotterdam
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Wil je aan de slag als heftruckchauffeur maar geen ploegendiensten of weekenden werken? Dan is deze vacature als heftruckchauffeur speciaal voor jou...
Referentie nr:#TEK01818
Gepubliceerd: 07-07-2020

Chauffeur CE - Velsen Noord

Velsen Noord
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Ben je in het bezit van ADR en lijkt het je leuk om gasflessen te vervoeren in Noord Holland en Zuid Holland? Reageer dan snel op deze vacature!
Referentie nr:#TEAR01815
Gepubliceerd: 03-07-2020

CE Chauffeur bouwmaterialen - Delft

Delft
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Heb jij jouw CE rijbewijs? En weet jij wel raad met een zijlader, zeilentrailer en kooiaap? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TEK01813
Gepubliceerd: 02-07-2020

Kraanmachinist mobiele kraan - Vlaardingen

Vlaardingen
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Heb jij ervaring als kraanmachinist of in een soort gelijke functie? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!
Referentie nr:#TER01811
Gepubliceerd: 24-06-2020

Nachtchauffeur CE - Bleiswijk

Bleiswijk
36 - 40 uur 32 - 36 uur
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Transport
Vind je het ook heerlijk om te werken als de rest van de wereld slaapt? En is 32 a 40 uur werk per week voor jou genoeg? Reageer dan snel!
Referentie nr:#TEKL01785
Gepubliceerd: 22-06-2020

Internationaal CE chauffeur AGF en sierteelt - Maasdijk

Maasdijk
36 - 40 uur 40 uur Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Als Internationaal chauffeur rijd je tweedaagse ritten naar los-/laadadressen in Duitsland. Je vervoert hoofdzakelijk AGF en sierteelt in deelpartijen...
Referentie nr:#TEK01783
Gepubliceerd: 22-06-2020

CE chauffeur stukgoed - Den Haag

Den Haag
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Ben jij als chauffeur ook graag lekker en fysiek bezig? Je kunt nu aan de slag als CE chauffeur stukgoed in de regio Haaglanden!
Referentie nr:#TEKL01774
Gepubliceerd: 17-06-2020

AGF Chauffeur - De Lier

De Lier
40 uur Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Ben jij die gedreven chauffeur die het heerlijk vindt om regelmatig van huis weg te zijn? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Referentie nr:#TEKL01771
Gepubliceerd: 20-05-2020

Chauffeur CE pallet distributie weekend - Waddinxveen

Waddinxveen
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij in het weekend aan de slag als chauffeur CE en de supermarkten voorzien van levensmiddelen? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TEKL01707
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.