Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Breda - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 14-06-2021

Junior Transport Manager - Bergen op Zoom

Bergen op Zoom
40 uur
MBO
Transport
Heb jij net je opleiding afgerond en ligt je hart in de transport!? Heb je nog geen relevante werkervaring, maar wel de juiste drive? Dan...
Referentie nr:#TERI03324
Gepubliceerd: 09-06-2021

Chauffeur CE haakarm - Zoetermeer

Zoetermeer
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Ben jij graag onder de mensen en toch buiten? Hou jij ervan om lekker duurzaam bezig te zijn? Voor een bedrijf die in de afvalstoffen inzameling...
Referentie nr:#TEKL03287
Gepubliceerd: 01-06-2021

Chauffeur B + opleiding C rijbewijs - Etten-Leur

Etten-Leur
36 - 40 uur 40 uur
LBO / VMBO MBO
Logistiek
Transport
Wil jij terecht komen in een mooi groeiend bedrijf waar jij als chauffeur helemaal tot je recht komt? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TESM03216
Gepubliceerd: 31-05-2021

Logistiek medewerker bouwmarkt - Breda

Breda
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Bouw / Techniek
Wil jij werken bij een bouwmarkt die zich inzet in het ontwikkelen van eigen personeel en waar jij terecht komt in een hecht en gezellig team? Dan is dit...
Referentie nr:#TESM03213
Gepubliceerd: 28-05-2021

Logistiek medewerker - Breda

Breda
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Ben jij een echte logistieke allrounder en heb je bewezen ervaring met een heftruck rijden!? Het gaat om een tijdelijke functie die duurt tot ongeveer...
Referentie nr:#TERI03153
Gepubliceerd: 18-05-2021

Chauffeur Portaalwagen - Dordrecht

Dordrecht
Flexibel - in overleg 40 uur 36 - 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Regelmaat en routine van werken helemaal jouw ding?  En pas jij in een klein team bij een platte organisatie met no-nonsens cultuur? Ben je een...
Referentie nr:#TEVE03070
Gepubliceerd: 14-01-2021

Installatiemonteur witgoed - Roosendaal

Roosendaal
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Bouw / Techniek
Transport
Als Installatiemonteur zorg je voor tevreden klanten door de producten (samen met je collega monteur) perfect te installeren. Vaak neem je ook zelf de...
Referentie nr:#TESM02414
Gepubliceerd: 04-09-2020

CE chauffeur brood distributie - Breda

Breda
40 uur < 20 uur 20 - 24 uur 24 - 32 uur 32 - 36 uur
LBO / VMBO
Transport
Je gaat aan de slag als chauffeur om brood bij supermarkten te bezorgen (dolly's). Na het bezorgen neem je de lege kratten mee retour.
Referentie nr:#TEK01794
Gepubliceerd: 09-06-2020

Chauffeur portaal / afzetcontainers - Breda

Breda
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij een diverse baan waarvoor je verschillende transport opdrachten uitvoert bij een mooi familiebedrijf? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TESM01742
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.