Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Breda - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 23-09-2021

Heftruckchauffeur -

40 uur 36 - 40 uur
Logistiek
Transport
Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat en ben je bereid in ploegendienst te werken? Pak je kans en solliciteer direct!
Referentie nr:#TEBA03930
Gepubliceerd: 20-09-2021

Chauffeur CE - Dordrecht

Dordrecht
36 - 40 uur Flexibel - in overleg 40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Ben je in het bezit van C en/of CE rijbewijs? Wil jij vroeg opstarten, vaste routes rijden of juist verschillende disciplines? Wil je parttime of fulltime...
Referentie nr:#TEVE03905
Gepubliceerd: 17-09-2021

Belader - Dordrecht

Dordrecht
36 - 40 uur Flexibel - in overleg 40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Wil jij vroeg opstarten, ingezet worden op vaste vuilophaalroutes en werk je graag samen?  Ben je niet vies van werken?  Dan kun je binnenkort...
Referentie nr:#TEVE03906
Gepubliceerd: 17-09-2021

Ritbegeleider - Waddinxveen

Waddinxveen
40 uur
MBO
Interesse om nog verder door te groeien in de wereld van transport en logistiek? Wij zoeken ritbegeleiders voor Nedcargo met standplaats Waddinxveen of...
Referentie nr:#TEKL03877
Gepubliceerd: 15-09-2021

Horeca medewerker - Sliedrecht

Sliedrecht
24 - 32 uur
LBO / VMBO MBO
Ben jij voor minimaal 24 en liefst 32 uur per week beschikbaar? Is op zaterdag werken en met enige regelmaat op zondag werken voor jou geen probleem? Heb...
Referentie nr:#TEVE03874
Gepubliceerd: 14-09-2021

Ritbegeleider - Waddinxveen

Waddinxveen
40 uur
MBO
Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als ritbegeleider? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TENE03875
Gepubliceerd: 14-09-2021

Ritbegeleider (Haaften) - Haaften

Haaften
40 uur
MBO
Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als ritbegeleider? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TENE03873
Gepubliceerd: 14-09-2021

Loodsmedewerker - Moerdijk

Moerdijk
Flexibel - in overleg 40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Een veelzijdige functie met als hoofdmoot terminaltrekker rijden. Dan is deze functie wat voor jou!
Referentie nr:#TERI03872
Gepubliceerd: 10-09-2021

Hef / reachtruckchauffeur -

40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Ben jij een echte baas op de hef/reachtruck, hecht je waarde aan een fijne sfeer en werk je graag binnen een bedrijf dat zijn waardering uit via woord en...
Referentie nr:#TERI03846
Gepubliceerd: 02-09-2021

B chauffeur - Hoeksche Waard

Hoeksche Waard
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Voor een opdrachtgever in omgeving Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in bezit van rijbewijs B. Voor versterking van het...
Referentie nr:#TEK03778
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | Beleidsverklaring |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.