Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Amsterdam - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 23-09-2021

Chauffeur CE zeecontainers - Purmerend

Purmerend
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Wil jij naar baan waarbij jouw stuurmanskunsten goed tot zijn recht komen maar heb je niet te veel zin in fysiek zwaar werk dan is onderstaande vacature...
Referentie nr:#TEBB03925
Gepubliceerd: 20-09-2021

Logistiek Medewerker + (gratis opleiding C/CE) - Amsterdam

Amsterdam
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Logistieke toppers gezocht met doorgroeimogelijkheden tot C/CE chauffeur in speciaal transport!   
Referentie nr:#TEM03919
Gepubliceerd: 17-09-2021

Chauffeur CE - SCHIPHOL RIJK

SCHIPHOL RIJK
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een ervaren CE chauffeur en klaar voor de volgende stap dan is dit waarschijnlijk de vacature waar jij naar op zoek bent. In deze baan werk jij...
Referentie nr:#TEBB03918
Gepubliceerd: 17-09-2021

Chauffeur C (+gratis opleiding CE) - SCHIPHOL RIJK

SCHIPHOL RIJK
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een ervaren C chauffeur en klaar voor de volgende stap dan is dit waarschijnlijk de vacature waar jij naar op zoek bent.
Referentie nr:#TEBB03917
Gepubliceerd: 17-09-2021

Chauffeur B (+gratis opleiding C) - SCHIPHOL RIJK

SCHIPHOL RIJK
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een ervaren B chauffeur en klaar voor de volgende stap dan is dit waarschijnlijk de vacature waar jij naar op zoek bent.
Referentie nr:#TEBB03916
Gepubliceerd: 14-09-2021

B chauffeur + Opleiding C rijbewijs - Amsterdam

Amsterdam
40 uur
MBO
Transport
Logistiek
Als Chauffeur B rijd jij 's ochtends vanaf het haventerrein in Amsterdam met jouw bakwagen  naar verschillende klanten. Je haalt gebruikt...
Referentie nr:#TEM03844
Gepubliceerd: 09-09-2021

Chauffeur bestelwagen - Leimuiden

Leimuiden
20 - 24 uur 24 - 32 uur 32 - 36 uur 40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Transport
Bij Michelen restaurants komen? Luxe hotels bedienen van hun linnengoed? Met deze job is geen dag hetzelfde, jij bent het aanspreekpunt voor de klanten....
Referentie nr:#TEKL03836
Gepubliceerd: 08-09-2021

Laadploeg Medewerker - Schiphol

Schiphol
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Lijkt het leuk om fysiek bezig te zijn tijdens je werk? Kijk dan snel verder.
Referentie nr:#TESN03824
Gepubliceerd: 27-08-2021

Montage Medewerker -

Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarin je veel nieuwe mensen ontmoet? Ga je een uitdaging niet uit de weg, ben je oplossingsgericht en ben je...
Referentie nr:#TEM03760
Gepubliceerd: 13-08-2021

Chauffeur C (weekend) - Amsterdam

Amsterdam
20 - 24 uur 24 - 32 uur 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Een baan in een hecht team;  Een baan waarbij je alleen van vrijdag t/m zondag werkt; Zaterdag 50% toeslag en zondag 100% toeslag;...
Referentie nr:#TESN03697
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | Beleidsverklaring |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.