frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Amsterdam - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 02-04-2020

Buisleidinglegger - Amsterdam

Amsterdam
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Grond- Weg- en Waterbouw
Bouw / Techniek
Ben jij handig en niet bang voor vieze handen? Dan is deze vacature als buisleidingslegger misschien wel wat voor jou!
Referentie nr:#TEM01646
Gepubliceerd: 26-03-2020

Klemtruckchauffeur - Schiphol

Schiphol
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Logistiek
Heb jij ervaring op de klemtruck, ben jij niet vies van hard werken en ben jij flexibel inzetbaar?  Reageer dan snel! 
Referentie nr:#TEM01637
Gepubliceerd: 10-03-2020

Parttime avondchauffeur luchtvracht rijbewijs CE - Schiphol

Schiphol
< 20 uur
LBO / VMBO
Transport
In de avond werken wanneer het rustig is op de weg, flexibele starttijden en kans maken op een vast dienstverband. Klinkt dit als een aantrekkelijk...
Referentie nr:#TESJ01611
Gepubliceerd: 10-03-2020

Medewerker Orderverzameling - Haarlem

Haarlem
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Transport
Ben jij een organiserend meesterbrein en kan je ervoor zorgen dat alle producten op het juiste moment op de juiste plek zijn? Dan ben jij de geschikte...
Referentie nr:#TESJ01610
Gepubliceerd: 10-03-2020

Logistiek medewerker - Muiderberg

Muiderberg
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Ben jij opzoek naar een baan met diverse werkzaamheden? Hou je daarnaast van veel werken in de frisse buitenlucht? Dan is dit de ideale vacature voor jou!
Referentie nr:#TEAR01606
Gepubliceerd: 10-03-2020

Vacature Chauffeur C -

Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Wil jij elke dag dezelfde route rijden of juist elke dag ergens anders komen? Doorgroeien door je  CE rijbewijs, ADR of VCA certificaat te...
Referentie nr:#TEKA01213
Gepubliceerd: 09-03-2020

Chauffeur CE luchtvracht Schiphol - Schiphol

Schiphol
40 uur
MBO
Transport
Logistiek
Ben jij op zoek naar een fulltime baan als CE chauffeur en lijkt het je leuk om de hele Benelux door te rijden met luchtvracht? Dan is dit jouw...
Referentie nr:#TEVI01601
Gepubliceerd: 06-03-2020

Allround winkelmedewerker - Muiderberg

Muiderberg
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Grond- Weg- en Waterbouw
Bouw / Techniek
Allround winkelmedewerker gezocht voor werkgever in Almere en Muiderberg. Het fysieke werk zal veel buiten plaatsvinden.
Referentie nr:#TEAR01605
Gepubliceerd: 06-03-2020

Verkoop adviseur - Muiderberg

Muiderberg
40 uur
LBO / VMBO MBO
Grond- Weg- en Waterbouw
Bouw / Techniek
Transport
Heb jij de drive om klanten zo goed mogelijk te adviseren zodat ze met een goed gevoel de winkel uitlopen? Dan ben jij het verkooptalent die we zoeken...
Referentie nr:#TEAR01603
Gepubliceerd: 05-03-2020

Logistiek medewerker - Amsterdam

Amsterdam
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Transport
Wil je werken binnen een enthousiast team met een hands-on mentaliteit en ook de voordelen van een grote organisatie ervaren? Heb je daarnaast ervaring met...
Referentie nr:#TESN01602
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.