frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Amsterdam - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 18-09-2020

C of CE chauffeur voor opleiding autolaadkraan - Vijfhuizen

Vijfhuizen
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij snel een vast dienstverband en het certificaat autolaadkraan behalen? Reageer dan snel op deze vacature!
Referentie nr:#TEAR02076
Gepubliceerd: 18-09-2020

CE Chauffeur - Assendelft

Assendelft
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Afwisseling in dag- en nachtdiensten? Met shifts van maximaal 9 uur? Ga aan de slag als CE chauffeur verwarmingsmaterialen voor onze opdrachtgever in...
Referentie nr:#TEAR02073
Gepubliceerd: 18-09-2020

Vrachtwagenchauffeur CE Winkeldistributie - Zaandam

Zaandam
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Zit je graag op de weg, ben je servicegericht en zorg je voor tevreden klanten en medeweggebruikers? Start als vrachtwagenchauffeur CE in regio Zaandam!
Referentie nr:#TEM02072
Gepubliceerd: 18-09-2020

Vrachtwagenchauffeur Levensmiddelendistributie - Zaandam

Zaandam
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor onze opdrachtgever in regio Zaandam zijn wij op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE met trailer ervaring. In deze uitdagende...
Referentie nr:#TEM02069
Gepubliceerd: 18-09-2020

Chauffeur C Kipper - Amsterdam

Amsterdam
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Transport
Wil jij naar regelmaat en een baan met urengarantie? Affiniteit of zelfs ervaring met de grond-, weg- en waterbouw? Je steentje bij willen dragen aan...
Referentie nr:#TEM02068
Gepubliceerd: 18-09-2020

Chauffeur C Horeca distributie - Amsterdam

Amsterdam
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Zit je graag op de weg en vind je contact met klanten leuk? Ben jij servicegericht en zorg je voor tevreden klanten en medeweggebruikers? Start als...
Referentie nr:#TEM02066
Gepubliceerd: 18-09-2020

Magazijnmedewerker / reachtruckchauffeur dagdienst - Amersfoort

Amersfoort
40 uur
MBO
Logistiek
Onze opdrachtgever, een relatief jong bedrijf in de transportwereld met een uptodate wagenpark is per direct op zoek naar nieuw talent. Wil jij een...
Referentie nr:#TENE02060
Gepubliceerd: 17-09-2020

Schoonmaakmedewerker Avonduren - Zaandam

Zaandam
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Wil jij een flexibele baan waarin je lekker in de avonduurtjes aan de slag kan in de schoonmaak? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TESN02064
Gepubliceerd: 16-09-2020

Chauffeur C Levensmiddelen (6 a 8 stops) - Amsterdam

Amsterdam
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als vrachtwagenchauffeur ben jij een belangrijke schakel tussen jouw nieuwe werkgever en de eindgebruiker. Jij bent dagelijks on route met...
Referentie nr:#TEBB02061
Gepubliceerd: 14-09-2020

Chauffeur/Verhuizer met C-rijbewijs - Ankeveen

Ankeveen
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Vind je het heerlijk om de hele dag bezig te zijn, heb je een C-rijbewijs, wil je gratis fitness onder werktijd en wil je doorgroeien? Dan hebben we hier...
Referentie nr:#TEN02052
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.