frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Amsterdam - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 10-07-2020

(leerling-) Chauffeur / Verhuizer internationaal - Zoetermeer

Zoetermeer
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Verhuizing is een roeping, en wij roepen jou!
Referentie nr:#TEVI01825
Gepubliceerd: 10-07-2020

Chauffeur C Horeca landelijk (ma tm vr) - Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor een middelgroot transportbedrijf met zeer modern wagenpark zijn wij per direct op zoek naar C chauffeurs voor standplaats Amsterdam ZO. In een vroege...
Referentie nr:#TEBB00865
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Gepubliceerd: 07-07-2020

BE chauffeur horeca - Amsterdam

Amsterdam
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Een baan waarbij jij zelf kan bepalen of je fulltime, parttime of in het weekend wil werken en ook lekker de hele dag op pad kunt zijn! Lijkt dit je wat?...
Referentie nr:#TEAR01819
Gepubliceerd: 30-06-2020

C chauffeur horeca -

Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
In Amsterdam kan je aan de slag als C chauffeur waarbij je jouw eigen uren kunt bepalen. Ervaring is niet vereist en je kan direct beginnen!
Referentie nr:#TEAR01795
Gepubliceerd: 25-06-2020

C chauffeur - Schiphol

Schiphol
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Als chauffeur / bezorger zorg je voor tevreden klanten door de producten perfect te bezorgen en te installeren. Jij bent ons visitekaartje richting de...
Referentie nr:#TEVI01789
Gepubliceerd: 24-06-2020

B chauffeur - Schiphol

Schiphol
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Jij tilt, samen met je collega, een wasmachine met gemak naar de tweede verdieping. Daarna sluit je deze aan en zorgt zo voor een tevreden klant. Ben jij...
Referentie nr:#TESV01429
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Gepubliceerd: 11-06-2020

Chauffeur CE - Alkmaar

Alkmaar
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij aan de slag als chauffeur met weinig stops in de regio Noord-Holland? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TESN01761
Gepubliceerd: 11-06-2020

Chauffeur CE - Zaandam

Zaandam
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij aan de slag als chauffeur met weinig stops in de regio Noord-Holland? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TESN01760
Gepubliceerd: 28-05-2020

CE Chauffeur - Assendelft

Assendelft
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Afwisseling in dag- en nachtdiensten? Met shifts van maximaal 9 uur? Ga aan de slag als CE chauffeur verwarmingsmaterialen voor onze opdrachtgever in...
Referentie nr:#TEAR01724
Gepubliceerd: 26-05-2020

Chauffeur C/CE luchtvracht - Schiphol

Schiphol
40 uur
MBO
Transport
Heb jij rijbewijs C of CE? Wil jij een chauffeursbaan met veel kilometers en weinig stops? Werken op dagen die jij bepaalt? Met urengarantie? In 4 dagen 40...
Referentie nr:#TEB00621
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.