frames
Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Vast/Detachering - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 05-03-2021

Chauffeur C - Nieuwegein

Nieuwegein
40 uur
MBO
Transport
Logistiek
Werk je graag in een dagdienst, heb je je C-rijbewijs en wil je er voor zorgen dat de horeca straks weer voldoende producten op voorraad heeft? Solliciteer...
Referentie nr:#TEN02636
Gepubliceerd: 04-03-2021

Magazijnmedewerker - Ankerveen

Ankerveen
40 uur
MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Ben je goed in puzzelen, kan je geordend werken en steek je zelf de handen graag uit de mouwen? Dan hebben we hier de functie voor jou!
Referentie nr:#TEN02654
Gepubliceerd: 04-03-2021

Meewerkend Voorman Magazijn - Ankerveen

Ankerveen
40 uur
MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Ben je goed in puzzelen, kan je geordend werken en steek je zelf de handen graag uit de mouwen? Dan hebben we hier de functie voor jou!
Referentie nr:#TEN02653
Gepubliceerd: 02-03-2021

Junior Coördinator - Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn
40 uur
MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Wil jij starten in de wereld van de internationale verhuizingen als junior coördinator ? Lees dan snel verder, en neem contact op met Teamflex!
Referentie nr:#TEVI02635
Gepubliceerd: 01-03-2021

Vrachtwagenchauffeur CE - Barendrecht

Barendrecht
36 - 40 uur 40 uur Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Weet jij wel raad met het gekoeld vervoer van AGF? Wissel jij DC-ritten af met mooie ritten naar winkelfilialen door heel Nederland? Ben je vrijwel...
Referentie nr:#TEVE02629
Gepubliceerd: 23-02-2021

CE chauffeur - Gouda

Gouda
Flexibel - in overleg 40 uur
MBO
Transport
Ben jij die chauffeur die graag voor dag en dauw aan de slag is? Begin jij de dag graag met een bak koffie? Dan hebben wij de baan voor jou!
Referentie nr:#TEKL02599
Gepubliceerd: 18-02-2021

Chauffeur CE Schiphol - Schiphol

Schiphol
40 uur
MBO
Transport
Logistiek
Wil jij een fulltime baan als CE chauffeur en lijkt het je leuk om door heel Nederland te rijden met luchtvracht? Dan is dit jouw droomvacature!
Referentie nr:#TESN02584
Gepubliceerd: 16-02-2021

C Chauffeur - Rotterdam

Rotterdam
36 - 40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Heb jij je groot rijbewijs (C) + Code 95? Ben je representatief van voorkomen en is service jouw 'middle name' en wil je je ontwikkelen bij een...
Referentie nr:#TEVE02572
Gepubliceerd: 12-02-2021

Internationaal verhuis coördinator - Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn
40 uur
MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Wil jij internationale verhuizingen coördineren voor expats ? Lees dan snel verder, en neem contact op met Teamflex!
Referentie nr:#TEVI02560
Gepubliceerd: 05-02-2021

Magazijnmedeweker - Culemborg

Culemborg
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Ben jij de echte magazijntopper en kan je goed tegen kou en ben je woonachtig in de omgeving van Culemborg? Solliciteer dan snel!
Referentie nr:#TENE02505
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.