frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Vast/Detachering - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 02-04-2020

Heftruckchauffeur - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Heb je ervaring met de EPT en woon je in de nabije omgeving van Eindhoven? Lees dan snel deze vacature want wij zijn per direct opzoek naar een jou!
Referentie nr:#TESV01647
Gepubliceerd: 10-03-2020

Logistiek medewerker - Muiderberg

Muiderberg
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Ben jij opzoek naar een baan met diverse werkzaamheden? Hou je daarnaast van veel werken in de frisse buitenlucht? Dan is dit de ideale vacature voor jou!
Referentie nr:#TEAR01606
Gepubliceerd: 09-03-2020

Chauffeur CE luchtvracht Schiphol - Schiphol

Schiphol
40 uur
MBO
Transport
Logistiek
Ben jij op zoek naar een fulltime baan als CE chauffeur en lijkt het je leuk om de hele Benelux door te rijden met luchtvracht? Dan is dit jouw...
Referentie nr:#TEVI01601
Gepubliceerd: 06-03-2020

Allround winkelmedewerker - Muiderberg

Muiderberg
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Grond- Weg- en Waterbouw
Bouw / Techniek
Allround winkelmedewerker gezocht voor werkgever in Almere en Muiderberg. Het fysieke werk zal veel buiten plaatsvinden.
Referentie nr:#TEAR01605
Gepubliceerd: 06-03-2020

Verkoop adviseur - Muiderberg

Muiderberg
40 uur
LBO / VMBO MBO
Grond- Weg- en Waterbouw
Bouw / Techniek
Transport
Heb jij de drive om klanten zo goed mogelijk te adviseren zodat ze met een goed gevoel de winkel uitlopen? Dan ben jij het verkooptalent die we zoeken...
Referentie nr:#TEAR01603
Gepubliceerd: 04-03-2020

Reachtruckchauffeur - Veghel

Veghel
40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Ben jij een echte aanpakker met een geldig reachtruck certificaat? Wil je direct aan de slag bij een familiebedrijf met passie voor meubels? Dan is...
Referentie nr:#TEB01319
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Gepubliceerd: 28-02-2020

Kraanmachinist mobiele kraan - Amsterdam

Amsterdam
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Grond- Weg- en Waterbouw
Bouw / Techniek
In de regio Amsterdam is er een perfecte vacature beschikbaar voor jou als ervaren kraanmachinist op een mobiele kraan! Je werkt in de regio Amsterdam op...
Referentie nr:#TEVI01593
Gepubliceerd: 25-02-2020

Chauffeur C / serviceverlener - Rotterdam

Rotterdam
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Als chauffeur c / serviceverlener zorg je vanuit verschillende standplaatsen (depots) voor een frequente en tijdige servicewisseling van...
Referentie nr:#TEKA01330
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Gepubliceerd: 20-02-2020

Planner/Medewerker Bedrijfsbureau - Barneveld

Barneveld
20 - 24 uur 24 - 32 uur
HBO / WO
Logistiek
We zijn voor onze opdrachtgever haar Bedrijfsbureau op zoek naar een gedreven en ambitieuze Planner / Medewerker Bedrijfsbureau. Jouw hoofdtaak is het...
Referentie nr:#TEBO01549
Gepubliceerd: 18-02-2020

Schoonmaakmedewerker Mill - Mill

Mill
< 20 uur
LBO / VMBO MBO
Als schoonmaakmedewerker heb je een betrokken, dienstverlenende en klantgerichte instelling. Maar je bent meer dan dat, want je bent ook een...
Referentie nr:#TEBO01575
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.