frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Uitzend/Tijdelijk - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 18-09-2020

Chauffeur B - Vianen

Vianen
20 - 24 uur
LBO / VMBO HBO / WO MBO
Transport
Logistiek
Wil jij een functie als B-Chauffeur voor 3 dagen in week, ben je in staat om fysiek werk te verrichten en wil je je C-CE rijbewijs halen? Dan hebben we...
Referentie nr:#TEN02070
Gepubliceerd: 14-09-2020

Chauffeur CE Benelux - Tilburg

Tilburg
Flexibel - in overleg 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij aan de slag als Chauffeur CE met weinig stops? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TESV02044
Gepubliceerd: 03-09-2020

Wellness Medewerk(st)er - Deventer

Deventer
20 - 24 uur
LBO / VMBO MBO HBO / WO
Bezorg je graag mensen een relaxte dag, heb je een gastvrije instelling en wil je doorgroeien in de wellness branche? Zoek dan niet verder!
Referentie nr:#TEN02002
Gepubliceerd: 27-08-2020

Chauffeur support Medewerker - Vianen

Vianen
Flexibel - in overleg 36 - 40 uur
MBO
Logistiek
Ben je graag de spin midden in het web, heb je goede telefonische vaardigheden en kan je goed werken onder drukke omstandigheden? Neem dan snel contact...
Referentie nr:#TEN01971
Gepubliceerd: 25-08-2020

Proces Operator - Nieuwegein

Nieuwegein
40 uur 36 - 40 uur
MBO
Logistiek
Weet jij hoe het koekje kruimelt, wil je dat jou koekjes over de hele wereld gegeten worden en ben je beschikbaar in een 5 ploegendienst? Zoek dan niet...
Referentie nr:#TEN01966
Gepubliceerd: 25-08-2020

Rangeerchauffeur - Nieuwegin

Nieuwegin
40 uur 36 - 40 uur
MBO LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Weet jij hoe het koekje kruimelt, ben je beschikbaar in een twee ploegendienst, heb je een geldig T-rijbewijs en wil je een veelzijdige functie? Zoek dan...
Referentie nr:#TEN01962
Gepubliceerd: 25-08-2020

Productiemedewerker - De Meern

De Meern
40 uur
LBO / VMBO
Bouw / Techniek
Zie je graag dat alles van een leien dakje gaat, heb je technisch inzicht en steek je graag je handen uit je mouwen? Dan hebben we hier de ideale functie...
Referentie nr:#TEN01767
Gepubliceerd: 12-08-2020

Parttime schoonmaker - Maasstricht

Maasstricht
< 20 uur
LBO / VMBO
Wil jij een leuk centje bijverdienen in de namiddag/avond en doe je dit het liefst met schoonmaak werk? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TEV01922
Gepubliceerd: 04-08-2020

Machinist grondverzet - Noord Holland

Noord Holland
40 uur
Grond- Weg- en Waterbouw
Bouw / Techniek
Vind jij het leuk om als machinist aan de slag te gaan? Lees dan snel verder hoe veelzijdig inzetbaar je kan zijn!
Referentie nr:#TEAR01890
Gepubliceerd: 03-08-2020

Flexibele kracht bouwmarkt - Rijnmond & Drechtsteden

Rijnmond & Drechtsteden
Flexibel - in overleg Ad Hoc - beschikbaar
LBO / VMBO MBO
Logistiek
Ben je direct beschikbaar, flexibel inzetbaar en houd je van afwisselende werkzaamheden? Meld je dan aan voor onze poule van flexkrachten voor...
Referentie nr:#TEVE01883
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.