frames
Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Parttime - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 08-03-2021

Magazijnmedewerker Fulltime of Parttime - Eindhoven

Eindhoven
32 - 36 uur 36 - 40 uur 20 - 24 uur < 20 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Ben jij een echte aanpakker en wil je via ons je reachtruck en/of heftruck certificaat behalen en meteen aan de slag gaan bij een mooi bedrijf? Of je nu...
Referentie nr:#TEBI02669
Gepubliceerd: 02-03-2021

Magazijnmedewerker - Culemborg

Culemborg
< 20 uur 20 - 24 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Zoek je een bijbaan op de zaterdag- en zondagavond, ben je ook inzetbaar in de vakanties en ben je in het bezit van eigen vervoer? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TEN02637
Gepubliceerd: 01-03-2021

Chauffeur C/ CE binnenland - Eindhoven

Eindhoven
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een servicegerichte chauffeur die graag in contact staat met de klanten en wil je lekker vroeg starten met werken? Lees dan deze vacature!
Referentie nr:#TESV01748
Gepubliceerd: 24-02-2021

Rangeerchauffeur - Utrecht

Utrecht
36 - 40 uur
MBO
Logistiek
Transport
Hou je van uitslapen, heb je een geldig C-rijbewijs en wil je van maandag tot en met vrijdag werken? Lees dan snel verder!
Referentie nr:#TEN02479
Gepubliceerd: 24-02-2021

C chauffeur groothandel - Noordwijk

Noordwijk
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een startende C chauffeur of heb je al flink wat ervaring. Vind jij het leuk om op de weg te zitten? Dan pas jij perfect bij deze baan.
Referentie nr:#TEKL02610
Gepubliceerd: 24-02-2021

CE chauffeur met kraanbewijs - Veldhoven

Veldhoven
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Heb jij je kraanbewijs en wil je graag fulltime of parttime aan de slag in dagdiensten en op tijd thuis zijn voor het avondeten? lees dan snel verder...
Referentie nr:#TESV02607
Gepubliceerd: 24-02-2021

CE chauffeur binnenland - Eindhoven

Eindhoven
40 uur
Transport
Ben jij de chauffeur voor de dagelijkse stukgoeddistributie in Nederland, België & Duitsland. Als chauffeur ben je meer dan het visitekaartje van...
Referentie nr:#TESV02596
Gepubliceerd: 23-02-2021

CE chauffeur binnenland - Tilburg

Tilburg
40 uur 32 - 36 uur 20 - 24 uur
LBO / VMBO
Transport
Ben jij een ervaren CE Chauffeur en vind je het niet erg om in de nacht te werken? Dan kan je nu aan de slag als  vrachtwagenchauffeur  om de...
Referentie nr:#TESV02601
Gepubliceerd: 23-02-2021

Opleiding C met baangarantie - Veldhoven

Veldhoven
36 - 40 uur 40 uur 32 - 36 uur
Transport
Ben jij in het bezit van je B rijbewijs en wil je graag wat groter rijden worden lees dan snel verder.
Referentie nr:#TESV02594
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Gepubliceerd: 22-02-2021

Chauffeur CE koeltransport - Veldhoven

Veldhoven
40 uur 24 - 32 uur
LBO / VMBO
Transport
Je kunt nu aan de slag in Oirschot als CE chauffeur voor koel- en vriestransport. Je rijdt hier voornamelijk van distributiecentrum naar...
Referentie nr:#TESV02592
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2021 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.