frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Parttime - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 26-11-2020

CE chauffeur Zaterdag - Tilburg

Tilburg
< 20 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij aan de slag als Chauffeur CE met weinig stops op de zaterdagen? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TEBI02302
Gepubliceerd: 26-11-2020

Parttime Belader / bijrijder tijdens kerstvakantie - Venlo

Venlo
20 - 24 uur 24 - 32 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Ben jij het thuiszitten ook zo zat?! zoek je nog een leuke (bij) baan voor tijdens de kerstvakantie? Wil jij lekker in de buitenlucht werken en de...
Referentie nr:#TEBI02299
Gepubliceerd: 26-11-2020

Commercieel medewerker - Wormer

Wormer
< 20 uur
Heb jij commercieel talent en wil je je eigen rooster invullen? Dan is dit iets voor jou!
Referentie nr:#TESN02298
Gepubliceerd: 26-11-2020

Bijrijder / belader - Helmond

Helmond
20 - 24 uur 24 - 32 uur 32 - 36 uur 36 - 40 uur 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Wil jij lekker in de buitenlucht werken en de vrijheid voelen tijdens het werken solliciteer dan direct! De opdrachtgever is een duurzaam familiebedrijf...
Referentie nr:#TESV02297
Gepubliceerd: 26-11-2020

B chauffeur - Eindhoven

Eindhoven
36 - 40 uur 32 - 36 uur 24 - 32 uur
Transport
Jij tilt, samen met je collega een wasmachine met gemak naar de tweede verdieping. Daarna sluit je deze aan en zorgt zo voor een tevreden klant. Ben jij...
Referentie nr:#TESV02295
Gepubliceerd: 26-11-2020

Belader / bijrijder met doorgroeimogelijkheden - Veldhoven

Veldhoven
36 - 40 uur 32 - 36 uur 24 - 32 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil jij een baan in de buitenlucht waarbij je nauw samenwerkt met collega's?  Én lever je graag een belangrijke bijdrage aan een onmisbare...
Referentie nr:#TESV02290
Gepubliceerd: 26-11-2020

Belader oud papier - Veldhoven

Veldhoven
< 20 uur 20 - 24 uur 24 - 32 uur 32 - 36 uur 36 - 40 uur
LBO / VMBO
Transport
Wil je lekker bezig zijn in de buitenlucht?  Start als belader oud papier / bijrijder in de regio Eindhoven.
Referentie nr:#TESV02165
Gepubliceerd: 16-11-2020

CE-Chauffeur - Houten

Houten
40 uur 32 - 36 uur Flexibel - in overleg
Transport
Wil jij aan de slag als chauffeur CE en bezig zijn met het bevoorraden van supermarkten? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TENE02212
Gepubliceerd: 05-11-2020

B chauffeur met opleiding C rijbewijs - Den Haag

Den Haag
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Heb jij een rijbewijs B? Heb je daarnaast ambities om door te gaan naar rijbewijs C met baangarantie? Lees dan snel deze vacature!
Referentie nr:#TEKL02244
Gepubliceerd: 02-11-2020

Monteur toegangscontrole - Eindhoven

Eindhoven
MBO
Logistiek
Bouw / Techniek
Als monteur ben je verantwoordelijk voor de montage van toegangscontrole en draaideuraandrijvingen bij zowel grote als kleine projecten. Dat kan op een...
Referentie nr:#TEBI02231
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2020 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.