frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures Parttime - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 12-11-2019

CE chauffeur binnenland - Den Bosch

Den Bosch
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Je vertrekt dagelijks vanaf de standplaats Den Bosch om de Pick up Points te bevoorraden in Nederland.
Referentie nr:#TESV01490
Gepubliceerd: 11-11-2019

Schoonmaker met auto van de zaak - Waalwijk

Waalwijk
20 - 24 uur 24 - 32 uur
LBO / VMBO
Als Schoonmaakmedewerker voer je allround schoonmaakwerkzaamheden uit bij diverse kantoren en werk je tussen de 20 en 30 uur per week.
Referentie nr:#TESV01483
Gepubliceerd: 07-11-2019

Zaterdag chauffeur C rijbewijs - Veldhoven

Veldhoven
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Wil jij op zaterdag nog lekker wat rijden in de vrachtwagen? Of rij je doordeweeks al ergens en wilt graag een dag extra rijden? Dan is deze...
Referentie nr:#TESV01478
Gepubliceerd: 07-11-2019

Chauffeur CE stukgoed - Echt

Echt
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Als Distributie Chauffeur bij onze opdrachtgever ben je samen met je collega chauffeurs verantwoordelijk voor de bevoorrading van winkels in de Nederland,...
Referentie nr:#TESV01477
Gepubliceerd: 07-11-2019

Magazijnmedewerker - Nuth

Nuth
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Logistiek
Als logistiek medewerker bij deze opdrachtgever ga je aan de slag in een veelzijdige en uitdagende functie in drie ploegendiensten. 
Referentie nr:#TESV01474
Gepubliceerd: 05-11-2019

Medewerker klantenservice - Veghel

Veghel
< 20 uur
MBO
Val jij op met jouw klantgerichte instelling? Vind je het leuk om klanten telefonisch en per chat te woord te staan en op uiteenlopende vragen antwoord en...
Referentie nr:#TESV01457
Gepubliceerd: 26-09-2019

(Leerling-) machinist / grondwerker - Noord-Holland

Noord-Holland
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Grond- Weg- en Waterbouw
Wil jij aan de slag als (leerling-) machinist op groot materiaal? Bij gerenommeerde bedrijven op meerdere disciplines?
Referentie nr:#TEB01412
Gepubliceerd: 08-07-2019

Chauffeur C levensmiddelen - Amsterdam

Amsterdam
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor onze opdrachtgever in de regio Hoofddorp en Amsterdam zijn we op zoek naar chauffeurs met een C rijbewijs die willen rijden met levensmiddelen, met...
Referentie nr:#TEKA01364
Gepubliceerd: 08-07-2019

Chauffeur C levensmiddelen - Hoofddorp

Hoofddorp
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Voor onze opdrachtgever in de regio Hoofddorp en Amsterdam zijn we op zoek naar chauffeurs met een C rijbewijs die willen rijden met levensmiddelen,...
Referentie nr:#TEEH01017
Gepubliceerd: 05-07-2019

Chauffeur CE (stukgoed) parttime Wijchen - Wijchen

Wijchen
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Jij gaat aan de slag als (parttime) trekker/oplegger chauffeur bij een modern transportbedrijf en wordt voorzien van het beste materiaal om jouw werkdag...
Referentie nr:#TEBB01362
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2019 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.