frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures fulltime - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 21-11-2019

Reachtruckchauffeur Utrecht - Utrecht

Utrecht
40 uur
LBO / VMBO
Transport
Logistiek
Jij verplaatst pallets met goederen in het warehouse, dit ten bate van inslag, uitslag of de orderpick....
Referentie nr:#TEBB01500
Gepubliceerd: 12-11-2019

CE chauffeur binnenland - Den Bosch

Den Bosch
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Je vertrekt dagelijks vanaf de standplaats Den Bosch om de Pick up Points te bevoorraden in Nederland.
Referentie nr:#TESV01490
Gepubliceerd: 08-11-2019

Chauffeur CE betonwagen - Son

Son
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO MBO
Transport
Als CE chauffeur in deze functie vervoer je, afhankelijk van het type oplegger waarmee wordt gereden, los gestort materiaal, betonmortel, afvalstoffen of...
Referentie nr:#TESV01475
Gepubliceerd: 07-11-2019

Teamleider webshop orders - Eindhoven

Eindhoven
36 - 40 uur
HBO / WO MBO
Logistiek
Vind jij het leuk om een team te begeleiden en aan te sturen? Waarborg jij de efficiency en kwaliteit van de werkzaamheden tijdens jouw dienst? Lees dan...
Referentie nr:#TESV01479
Gepubliceerd: 07-11-2019

Chauffeur CE stukgoed - Echt

Echt
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Transport
Als Distributie Chauffeur bij onze opdrachtgever ben je samen met je collega chauffeurs verantwoordelijk voor de bevoorrading van winkels in de Nederland,...
Referentie nr:#TESV01477
Gepubliceerd: 07-11-2019

Magazijnmedewerker - Nuth

Nuth
Flexibel - in overleg
LBO / VMBO
Logistiek
Als logistiek medewerker bij deze opdrachtgever ga je aan de slag in een veelzijdige en uitdagende functie in drie ploegendiensten. 
Referentie nr:#TESV01474
Gepubliceerd: 07-11-2019

Chauffeur/belader kraakperswagen - Helmond

Helmond
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Transport
In deze chauffeursrol ben je zeker niet de ‘eenzame chauffeur', die alleen maar in de eigen cabine zit. Als vrachtwagenchauffeur op de...
Referentie nr:#TESV01461
Gepubliceerd: 05-11-2019

Bijrijder meubelbezorger - veghel

veghel
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Logistiek
Vind je het leuk om samen met je collega de mooiste plekjes van Nederland te ontdekken en klanten blij te maken met nieuwe meubels? Lijkt het je wat om...
Referentie nr:#TESV01458
Gepubliceerd: 05-11-2019

Logistiek planner - Rijswijk

Rijswijk
40 uur
MBO
Logistiek
Voor onze opdrachtgever in de distributie en verhuisbranche zijn wij op zoek naar een logistieke planner.
Referentie nr:#TENB01456
Gepubliceerd: 04-11-2019

Chauffeur C/CE - Tilburg

Tilburg
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
 Je zorgt voor het laden en lossen van de wagen en zorgt dat deze goed onderhouden wordt. Daarnaast zorg je voor het afwikkelen van de benodigde...
Referentie nr:#TEDI01454
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2019 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.