frames

 

Transport

Zoek je vacatures voor vrachtwagenchauffeur? Teamflex biedt een ruime keuze uit talloze transport vacatures bij top werkgevers binnen diverse deelmarkten. Bakwagen, trekker-oplegger, combinatie, nationaal of internationaal.

Transport

Logistiek

Vind logistieke banen en leerwerk banen: bijrijder, heftruckchauffeur, warehouse medewerker maar ook logistieke hbo vacatures als teamleider, planner en logistiek manager

Logistiek

Grond-, Weg- en Waterbouw

Tijdelijke en vaste banen in grond-, weg- en waterbouw vind je via Teamflex. Grondwerker, Opperman, Hovenier, Machinist, Kipper chauffeur, Stratenmaker maar ook UTA functies!

Grond- Weg- en Waterbouw

Bouw / Techniek

Kijk naar vacatures voor bouw vaklieden en nieuwkomers: timmermannen, schilders, stukadoors en ook Technische functies als monteurs en lassers

Bouw / Techniek

Kantoorfuncties

Op zoek naar kantoorfuncties op mbo of hbo niveau? Teamflex biedt diverse kantoorfuncties als administratief medewerker, transportplanner maar ook commerciële en hr vacatures.

Kantoorfuncties

Vacatures Alkmaar

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Alkmaar. Woon jij in de regio Alkmaar? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Alkmaar en vind jouw baan!

Alkmaar

Vacatures Almere

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Almere. En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Almere en vind jouw baan!

Almere

Vacatures Amersfoort

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amersfoort. Woon jij in de regio Amersfoort? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amersfoort en vind jouw baan!

Amersfoort

Vacatures Amsterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Amsterdam. Woon jij in de regio Amsterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Amsterdam en vind jouw baan!

Amsterdam

Vacatures Den Bosch

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Den Bosch. Woon jij in de regio Den Bosch? Zoek je een baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Den Bosch en vind jouw baan

Vacatures Den Bosch

Vacatures Eindhoven

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Eindhoven. Woon jij in de regio Eindhoven? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Eindhoven en vind jouw baan!

Vacatures Eindhoven

Vacatures Hoorn

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Hoorn. Woon jij in de regio Hoorn? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Hoorn en vind jouw baan!

Vacatures Hoorn

Vacatures Rotterdam

Vind hier vacatures van Teamflex in en rond Rotterdam. Woon jij in de regio Rotterdam? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Rotterdam en vind jouw baan!

Vacatures Rotterdam

Vacatures Schiphol

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven op en rond Schiphol. Vrachtwagenchauffeur luchtvracht, Catering chauffeur, Logistiek medewerker. Ook diverse vacatures voor leer-werk banen! Jouw ideale transport en logistiek baan op Schiphol vind je hier!

Vacatures Schiphol

Vacatures Utrecht

Vind hier vacatures van Teamflex bij bedrijven in en rond Utrecht. Woon jij in de regio Utrecht? En zoek je een vaste of tijdelijke baan in Transport, Logistiek GWW, Bouw/Techniek? Bijvoorbeeld als chauffeur? Zoek in vacatures Utrecht en vind jouw baan!

Vacatures Utrecht

Snel zoeken
Alles wissen

Vacatures fulltime - Teamflex personeelsdiensten

Gepubliceerd: 20-03-2019

Chauffeur haakarmwagen CE - Haarlem

Haarlem
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Grond- Weg- en Waterbouw
Wil jij als chauffeur een steentje bijdragen aan het hergebruik van waardevolle grondstoffen? Grijp dan nu je kans!
Referentie nr:#TEBB01124
Gepubliceerd: 06-03-2019

Vestigingsmanager - Barendrecht

Barendrecht
36 - 40 uur
MBO
Als manager van vestiging Barendrecht/Den Haag krijg jij de ruimte om samen met je teamleden zakelijke successen te boeken.  Geen dag is...
Referentie nr:#TEKA01256
Gepubliceerd: 06-03-2019

Intercedent - Barendrecht

Barendrecht
36 - 40 uur
MBO
Als intercedent bij Teamflex te Barendrecht zit verbinden en netwerken in je bloed. Je krijgt energie van commerciële uitdagingen en recruitment...
Referentie nr:#TEKA01255
Gepubliceerd: 22-02-2019

Chauffeurs Food Distributie - Schiedam

Schiedam
36 - 40 uur 40 uur 24 - 32 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Voor één van de meest toonaangevende distributeurs in de Food zoeken wij C chauffeurs fulltime met uitzicht op een vaste aanstelling. 
Referentie nr:#TESM01250
Gepubliceerd: 15-02-2019

Meewerkend voorman intern transport en fustloods - Barendrecht

Barendrecht
40 uur
MBO HBO / WO
Transport
Logistiek
Jij bent degene die als meewerkend voorman met inzet en enthousiasme een positieve bijdrage kan leveren aan het realiseren van onze...
Referentie nr:#TENB01239
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Gepubliceerd: 13-02-2019

Montage medewerker / bijrijder - Zwijndrecht

Zwijndrecht
40 uur
LBO / VMBO MBO
Transport
Logistiek
Bouw / Techniek
Voor een opdrachtgever in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een actief manusje van alles met technisch inzicht en een stel spierballen.
Referentie nr:#TEHA01236
Er zijn documenten gekoppeld aan deze vacature
Gepubliceerd: 12-02-2019

Storingsmonteur - Utrecht

Utrecht
40 uur
MBO
Bouw / Techniek
Voor onze opdrachtgever, een toonaangevend productiebedrijf in de voedselbranche, zijn wij per direct op zoek naar storingsmonteurs.
Referentie nr:#TEBB01235
Gepubliceerd: 01-02-2019

Onderhoudsmonteur Technische Dienst - Oirschot

Oirschot
40 uur
MBO
Bouw / Techniek
Als  Onderhoudsmonteur Technische Dienst  zorg je voor het onderhoud van onze machines en gereedschappen op ons eigen terrein. Daarnaast treed je...
Referentie nr:#TESV01173
Gepubliceerd: 31-01-2019

CNC draaier / frezer - Utrecht

Utrecht
36 - 40 uur
LBO / VMBO MBO
Bouw / Techniek
Jij bent bezig met het voorbereiden en programmeren tot het instellen van je CNC gestuurde machines, je doet dit liefst helemaal zelfstandig. Uiteraard...
Referentie nr:#TEBB01221
Gepubliceerd: 31-01-2019

Aankomend kunststofbewerker - Utrecht

Utrecht
36 - 40 uur
LBO / VMBO
Bouw / Techniek
Jij bent verantwoordelijk voor diverse productiebewerkingen en verzend klaar maken van zendingen. Je doet dit het liefst zelfstandig....
Referentie nr:#TEBB01220
Matchcriteria
Vacature van de week
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Vacatures
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
© 2019 Teamflex Personeelsdiensten | Algemene voorwaarden | Privacy | inloggen |
logos
Teamflex Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.